Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oboris dnevni red sa budzetom juce pa danas zoves Fortu da usvojis budzet, ovo more samo sa Pecikozim bjelilom...
@sandoz11 Pečat je u Američkoj ambasadi ..bujrum Čampara uzmi ga ...
Hajmo malo o PAPKU - Fahrudinu Pecikozi !!! E taj Fahrudin Pecikoza sa tako mizeranim brojem osvojenih galsova (700 glasova), PREDSTAVLJEN u liku PAPKA, donosi ODLUČUJUĆU PREVAGU i KLJUČNI 18_ti broj u RUŠENJU VLADE i Skupšinske većine u KS ! Za TUŽILAŠTVO bi TRGOVINA UTICAJEM trebala predstavljati KRIVIČNO DJELO ZELENOKOŠULJAŠA !!!
Treba što prije očistiti Konakovica , Fortu i izabrane ministre . Imamo vecinu preuzimamo kanton . To su i oni uradili prosloj vladi . Ujedinili su se i sa ciganima samo da vladaju .
Gdje je pečat?
fujjjj, fujjjj ... samo borba za vlast i to na misice , nigdje pameti i borbe za javni interes, samo otimacina i sprdnja, OVO SE NE PRASTA I NE ZABORAVLJA, NIKAD !!!
POSLUSNI DF
ZELENI PARAZITI nastavljaju šišati nepismene krezube ovce , ovce radosno bleje jer se nisu šišale čitavu godinu dana , za nagradu će dobiti još stotine radnih mjesta predviđene za poltrone i podguzne muhe.
Nedj pecat Dino hahaha komedija
citiram: "Nastavak akcije Zadruga: Privedeno više osoba, među osumnjičenim i Mirza Čelik i njegova supruga." Sa pozicije skupštinskog zastupnika Čelik je imao mogućnosti da utječe na to da privatna firma u vlasništvu njegove supruge (TELEFONGRADNJA) prođe na tenderima u javnim kompanijama.
Sarajevo grade šta ti papci rade😱
A ĐE PEČAT ____??????????
Citiram Pecikozu: "SDA-ovci su došli sa čarapama koje fabrički smrde i postali milioneri."
@Posljednji Mohikanac „Fahrudine Pecikoza, jel' te stid?!?!?!? Reci drogi NE!!!
@Posljednji Mohikanac https://i.postimg.cc/nc6rTYVQ/pecikoza-peca-arape-carape.png
HAHAHAHA bil' nema 😭
Ja Forte jes pakšu odnio pečat, pa nije njegov. Ljudi kada ste poliički pobjeđeni prihvatite to.
Treba samo pogledati taj lešinarski instinkt. Možda vam i prođe da srušite vladu KS sad pomoću ovih izdajnika iz DF al vjerujte da na sljedećim izborima SDA, DF i SBB neće imati svo zajedno 10% bolje vam je bilo da ste pustili ljude da nešto urade za ovaj naplaćeni grad kad vi niti ste znali niti htjeli
Život i realnost je uvijek jači od proceduralnih drkadžija kao što je Elmedin i kompanija. Ne razumijem šta hoće vlada koja protiv sebe ima demokratski izabranu većinu
Jel tačno da Željko udara Kerlu kad se napije