Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djelimicno helikopter je u pravu...bosnjacki politicki lideru su lopovi, neobrazovani, nesposobni, ne patrioti i danasnji rezultat je smo sda-a politika koju je vodio izetbegovic uz tihica za unistenje i pljacku bosne i hercegovine, da je alija izebegovic bio pravi patriot nebi on nikad potpiso rs-u na papiru...i to je ta realnost koju mnogobrojni bosnjaci odbijaju da vide i prihvate...tihic je samo nastavio sto je radio alija...
Cuj dodo lafcina.....pa jeste mozda zato sto vas je glupane kakvi jeste u sumskoj popljackao......a kad vam dodze stani pani pa vam se nacrtamo ispred BL opet vidjecemo ko su te lafcine i gdje su !!!!!
Mama ti je glupa kad takvo smece sumsko nije pobacila !!!!
dal\' su bosnjaci stvarno toliko glupi, slijepi, nesposobni, neobrazovani da ne vide sta im se priprema?usvajanje referenduma rs-e je otvarnje kutije pandore i ima svakakvih mogucnosti na kraju a najlogicniji je rat, vidite li glupe bosnje kako se vodi politika na svakom nivou,
Da nije crko krmak!
Amandmani SDS-a odnosili su se na obveznost rezultata referenduma, kao i da građani na taj način mogu odlučivati o promjeni Ustava i odluci o pristupanju BiH vojnim savezima. SDS je su postavili i pitanje koštanja referenduma, za šta bi, po njihovim procjenama, bilo potrebno više od dva milijuna KM. Bošnjački zastupnici nisu nazočili posebnom zasjedanju jer smatraju da je taj zakon antiustavan i antidaytonski i ne žele sudjelovati u takvom djelovanju. Skupština je po hitnom postupku usvojila Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državljanstvu RS-a, koji omogućava građanima s prebivalištem u Distriktu Brčko da se na vrijeme registriraju u biračke popise radi sudjelovanja na predstojećim općim izborima.
Inzko je trebao ici u Banja Luku na noge Dodiku a ne Dodik na noge Inzku.Mile,Milence kako mu je Lagumdzija tepao polako zateze i uziva u tome.
Nadaj se, nadaj. Nada umire zadnja.
Bojim se doci da mi ne ispadne sapun, znam ja kakvi su stranci , odma ga \"metnu\" a mene to boli !!!
@sokarate Ja razumim tvoju frustriranost,razumim tvoje reakcije.Ocito da si ti nacitan.kako vidim ti znas proslost svojih predaka.Ja razumim i tvoju mrznju prema svim civilizovanim narodima,jer mrznja nije civilizacijski cin,te nije ni cudo sto nadje svoje mjesto bas u gomili go*vana jer to je njeno prirodno staniste.O Turci prokleti nebili,500 godina ste unosili radost u kuce mladih srpkinja,a nama ostaviste vasu kopilad da danas neznaju ni ko su ni sta su pa ih mi moramo trpati u bosanske torove kao sto je RS kako bi bili blizu nas ali ne sa nama jer trebace nam,treba stvarati i nove generacije.
Ne smije ckaPi doci boji se da ce dobiti po usima.
Sutra je petak , idem maksuz nekom vlahu da razvalim zvalje hoho
odgodjen sastanak al unistenje bih-e najglavniji predmet diskusije telefonom...svaka cast svim glavnim akterima unistenja bih-e, perfidno i planski unististe drzavu bih-u, pa joj cak i namjestiste vehabije i kakve teroriste,ponosna srbija u evropa...daleko ce te stic zajedno, civilizacija etnickoh ciscenja i demokratskog legalnog holokosta u ausvitzu i srebrenici...
i mene potjeralo u wc...sreca pa je odgodjeno..
bla bla bla bla