Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH 4 NEVER!
BIH 4 NEVER!
BIH 4 NEVER!
BIH 4 NEVER!
JAVLJAJU DA JE MALA GANICEVA IMALA ODLIV,FISTING JOJ RADILA NEKA SAKATA CRNKINJA,SA DUZIM NOGAMA SADAKE MOLIM ZA NASU JADNU GANJINU SCER SADAKE HELJP BAZNIAAAAAA
ocel ti komentari???admine ,naserem ti se u stau i dobro,dobro poguram,lojavce smrdljivi..
nikad vise jugosloven!!! jugosalvija znaci etnicka ciscenja bosnjaka, hrvata, jevreja, crnogoraca, albanaca, madjara, makedonaca za kraljevinu srbiju....mozete danas prosipat sa srbinom josipovicem opet srpsku propagandu o pomirenju i jugoslaviji, srbizam je bolest srba, i njemu nema kraja osim de se dodje kraja ko nacizmu!
Hajde da se volimo :D
treba organizovat u sarajevu jednu medjonarodnu konferenciju o srpskom fasizmu i agresiji, srbija je ta koja je uduvijek zapocinjala ratove u regiji i pravila agresiju na susjedne drzave! da se zauvijek zaustavi fasisticka i srpska agresija u regiji !srbija je fasizam, rasizam, agresija, funtamentalizam, terorizam! treba vidjet samo komentare koje fasisti srbi ostavljaju na ovom sajtu koje im sarajevo x dozvoljava da se je zapitat ko dozvoljava ovoliko svakodnevno vrijedjanje bosnjaka i muslimana?!
a kad ce da skinu sa svih pozicija najvecg mafijasa u bosni i hercegovini koji je opljacko do sada najmanje 600 000 000 maraka? i nastavlja sada pljacku nafte iz bosne hercegovine? dodika? gnocidasi imaju sva kljucna mjesta i funkcije u bih-i i oni skidaju s pozicija samo bosnjake znaci da nisu kredibilni, svi znaj koliko pokradose dodik i covic bosnu i hercegovinu ali posto su srbi ti koji drze sud, policiju po cijeloj bosni i hercegovini niti hapse vise hiljada srpskih ratnih zlocinaca po bosni i hercegovini niti sve one sto pljackaju drzavu bih- vec godinama, srbin srbina ne optuzuje i hapsi!!! ali srbi na pozicijama u policiji i tuzilastvu bih-e znaju dobra scenarija i podvale, zavjere i lazne opuzbe protiv bosnjaka i muslimana dobro pravit! to se zove nacizam i diktaura, to je isto hitler radio jevrejima, sta danas rade genocidasi bosnjacima ko i srbija bosni i hercegovini to je isto hitler radio jevrejima za vrijeme drugog svjetskog rata!!!
odblikraj djubre poturceno,deo o istoriji od 1878 do 1914 pizda ti materina licimerna
e poterajte neku kremu ,maloj ganicevoj se riba rascvetala ko ruza
a mozda bude nazocan i Alija Delimustafic...
cekaju se novi dokazi..Mozda dodje i general NEK MEZI...on je direktno optuzio Ganicija za zlocin..V.Vukcevic iz BG otputovao sa novim dokazima za London!
....kad jos kofer nije pronadjen..