Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzabe se koprcas smece jedno, umrijet ces u zatvoru;-)
Koliko je krvnik naroda pobio bez ikakvog povoda a sad godinama pravi teatar što je kostalo milione umjesto da su mu dali istu šansu koju je i on davao hiljadama ubijenih. Ali doci ce pravda , malo kasno ali neka je!
Nisam bio za vašu politiku , ali vam sad skidam kapu .Hvala vam što ste osnovali i odbranili RS. Tek su zadnjih godina vidljive namjere islamista tj.islamizacija i arabizacija bih prostora. Ni sanjati nisam mogao da će JU-muslimani ratovati po siriji,iraku a vi ste to vidjeli jasno da sa islamistima nema budućnosti. Bog vam dao zdravlja i pameti da se odbranite od nato suda i da nam se vratite u slobodnu i nezavisnu RS.
Ako nisi bio nemoj ni sada ! I još nešto ne veličaj to ĐUBRE od čovjeka koji je mlatio sve sa reda! Tebi to super?!Sad kao muslimani ne valjaju pa nisu svi isti ! I ovaj SMRAD je srbin pa je ne kažem da treba sve srbe pobiti niti da su svi isti ! Malo mućni pa onda piši !
@Noname97 Sad se tek jasno vidi ispravnost politike SDS-a pod vođstvom Dr.Radovana. Ni sanjati nisam mogao da će JU-muslimani ratovati po siriji,iraku a vi ste to vidjeli jasno da sa islamistima nema budućnosti.
Postupajući po nalogu tužitelja iz Posebnog odjela za ratne zločine Tužiteljstva BiH, više timova specijalne jedinice SIPA, na području Vlasenice, Milića i okoline, lociralo je i lišilo slobode petoricu osumnjičenih za ratni zločin. Slobode su lišeni Jolović Branko, rođen 1957. godine u Milićima, Milošević Milomir, rođen 1961. godine u Vlasenici, Vukotić Nenad, rođen 1963. godine u Milićima, Lošić Nikola, rođen 1965. godine u Milićima i Milanović Dejan, rođen 1946. godine u Milićima.
Šesti osumnjičeni, Radomir Pantić lišen je slobode nakon ročišta u Sudu BiH, gdje mu se sudi za drugo kazneno djelo ratnog zločina. Navedeni osumnjičeni su pod istragom i osumnjičeni su da su, u svojstvu pripadnika policijskih i vojnih struktura VRS, u proljeće 1992. godine, počinili ratni zločin nad žrtvama bošnjačke nacionalnosti na području mjesta Zaklopača, općina Milići.
@pro et contra Navedeni zločin počinjen je 16.05.1992. godine, kada je prilikom organiziranog vojnoj i policijskog napada na mjesto Zaklopača, u njihovima domovima, dvorištima i okolnim objektima, ubijeno više od 60 civila bošnjačke nacionalnosti, među kojima je bilo i žena, djece i staraca (u napadu je ubijeno 11 djece), koji su ostavljeni mrtvi na mjestima ubojstva, da bi dan nakon toga bilo izvršeno uklanjanje leševa i njihovo ukopavanje u masovne grobnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Radovan je fino reko aliji, dovest ces svoj narod u smrt nemoj da siris separatisticke ideje ali alija nije slusao, pa kad je 70-ih godina napisao islamsku deklaraciju onda nista cudo nije sta je htjeo 90-tih
Drž se predsjedniče, mi nastavljamo, gdje si ti stao.
a gdje bi to bilo ??? budalo ?
gdje nastavljate, pravac Srbija sa na traktorima? :DDD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba te pare dat u humanitarne svrhe a ne genocidašu Karađiču.
@PrgaviKrajisnik Rašo je pokušavao zaustaviti srbe i JNA da ne" kolju,siluju,pljačkaju itd....".ali nisu ga slušali Bosanski krivoslavci nego su genocidom napravili; Genocidnu tvorevinu zla u kojo živiš.
ovoga ko brani, iskreno mu zelim tretman kakav je ovaj zlocinac dao neduznom narodu...pri tom ne mislim samo na advokate nego i na puk koji i dalje stoji uz to zlo u ljudskom liku
ovoga ko brani, iskreno mu zelim tretman kakav je ovaj zlocinac dao neduznom narodu...pri tom ne mislim samo na advokate nego i na puk koji i dalje stoji uz to zlo u ljudskom liku
Šta ti znaš ko je šta naređivao? Recimo ja znam da su Alija i Cerić naredili Markale
@PrgaviKrajisnik to ti iz prve ruke? bio prisutan kad su naredili? bolje ti je suti balavac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sa 850.000 KM mozes nahraniti Sarajevski Kanton.
ciji je ovaj mehanizam za medjunarodne krivicne sudove?
Uputstvo za upotrebu dr. Dabića: politi benzinom-spaliti na lomači-pepeo rasuti po Dodinoj glavi.
vidi što četnici lupaju minuse, majku im fašističko-nacističku primitivnu!!!
nije bilo ni G...od genocida .. Tornjaci hajd da vas cujem... eins zwei und drei... Svi "skupa bitte!!!!
On je sam priznao sta je uradio, tako da ne vidim svrhu tvog laprdanja
@babadajvode on priznao"genocid"??...kada?..najvece etnicko ciscenje ste vi napravili...toliko mangupcicu..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne daj se Rašo. Znamo da nisi ništa više zgriješio nego Alija i Tuđman