Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaju da krepa, pa da kažu da nije osuđen. Želimo mu dug i jadan život.
@Zanovjetalo On je več presuđen i u slučaju smrti presuda postaje pravosnažnaSamo trebo bi poživiti da vidimo hoče li ga kazniti za genocid u drugim opštim+nama.
Dzeneral seronja, nikom dobro nije donio pa ni srbima.18000 srba je odveo u smrt.Samo maloumni idioti misle da je "eroj" bez ijednog vojnog podviga.
Bice mu to Hilton u poredjenju sa svojim logorima iz 90ih
On ce u Turskoj lezati u zatvoru cesto je Turke spominjo .
U M R I
ja ne znam kakva budala moze da brani ovog čiku
Kakvog čiku, izroda ljudskog roda.
Da se ubiju zajedno? e nece moci idete svi kod engleza na pregled svih supljina detaljno
Kod Allah ti je prava kazna, na ovom sudu odgovaras samo za jedan zivot. " I kada im kože izgore od patnje Allah i da nove kože i ponovi iste patnje i tako u beskonačnost" Svi znamo da je ovo ajet koji govori o kazni zlotvora i nevjernika i da su svi osjećaji bola nalaze u koži tako da je ovo i jedna muzdiza od Allah i dokaz da je istina!
Neće se ništa promijeniti ukoliko se prolongira izricanje presude. On će i dalje biti ratni zločinac, krvnik i budala, kako i narod koji ga je slijedio.
nemoite molim vas
Ma ja, dok ne rikne.
Što su ga uhranili
Đeneral Sratko Šlog 😂😂😂😂😂
još nisi crko...?
Jel treba mjenjati pampers nasem generalu? ako trea zov'te
Neki ocito sve rade kako ne bi dobili jos jedan -- dokaz -- da je u BiH pocinjen Genocid. Nadam se iskreno da ce dozivjeti jos i konacnu presudu, pa da rikne sa govnima u gacama.