Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se, može ponovno suđenje, ali da monstruma ovaj put osude na doživotnu robiju i pošalju u kakav turski kazamat.
@Akhilleus Malo si se prešao, ne pate oni za tom Jugoslavijom odnosno Miloševićevom SRJ nego su nostalgični za onom pravom Titinom SFRJ, koja je bila prava socijalistička država ravnopravnih naroda i narodnosti. A Tito je i ustaše i četnike držao pod kontrolom, dok se bagra nije otela kontroli 90-tih.
I ja kažem da nije pravično , trebo je biti osuđen doživotno ili na smrt
Dzehenem ce mu biti dosta.
Ma ja da postavlja ta djecija pitanja i da po mogucnisti u poroti bude Seselj, Dodik, Dacic i Vulin heheheheje
Ako je ovaj divljak osudjen za genocid, a prvi predsednik entiteta republike srpske. Sta je onda entitet zvani republika srpska???
Kako mogu mirno spavat ljudi koji tvrde da je ovaj cmar nevin
Crnogorac koji misli da je srbin jebu ga kompleksi dobro
To što vi nešto " tražite " i td ...možete da ......! Niko više ne pobrka dokazane i presuđene činjenice za ; zločine , genocid , ubistva , silovanja , pljačku i sve ono što su srpske horde sa ljudskim likom , a dušom zvijeri , uradile svojim komšijama , prijateljima i njihovim najbližim... Za veke vekova ostaće zabilježeno ko ste i šta ste..i sva omladina koja vam listom pobeže na mrski zapad , crveni se od stida kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i brača....
ma hoce ponovo u istrazni bolje mu tamo bilo
UMRI GOVEDO
Samo bandera
nije ovo karadzic ovo je dabic
trebaju mu ponovo suditi Cigani iz Andriceve knjige...
Treba sad sud da lagano prihvati zalbu i onda ga odere na dozivotnu. Fino dokazu sve i jos vise. U tom slucaju njegov advokat se namlati para,ovaj smrad dobije jos koju deceniju i svima dobro. Nije los ovaj njegov advokat.
Hajd ba doźivotnu i da se RBIH vrati.mislim legitimno je to..
Hahahaha. Nisam se odavno nasmjeo vako. Ponovo da mandrkne pa da ostane vako kako jest? Jeste mudri ali ko ovce..
mislim da je svima vama iz "onog doba" vrijeme da nestanete............popustite vise......i vi koji ste osudjeni.........a i oni koji su jos uvijek na slobodi.......a i sve politicare metuzaleme..........popustite vise
Samo javno vješanje zaslužuješ...Dabiću đikane glupi,jel' moglo bez onolike krvi i zla,pa kada imaš moć i priliku učiniš nešto DOBRO da te svi pamte i spominju,a sad broji dane i truhni u zatvoru,...pljuc!