Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je uopšte palo napamet da optuži ovog čovjeka ? Mi nismo pravili zombi države "Veliku Smrdiju " i "Veliku Rvacku".U pitanju je bila borba za biološki opstanak.
Ne kenjaj.Ko je gonio Srbe da zapodiru kavgu i prave rusvaj.
Svako dobro Sejdicu,ovim se potvrduje ko se borio za Bih,a ko protiv Bih,ko je bio legalna Armija,a ko pobunjenik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala ti za sve komandante !⚜️⚜️⚜️
Šta kaže Mića Tegeletija?
Svaka cast, svaki normalan covjek zna ko je cinio genocid a ko se branio da nebude tamo gdje se cijelo vrijeme pronalaze ubijeni ostatci.
COVJEK JE HEROJ BEZ SUMNJE!!! AL NEZNAM STO SE DIZE TOLIKA "HAJKA"?! OSLOBODJEN TREBA SE POSTOVAT PRESUDA I ZIVOT IDE DALJE..... A I NE TREBA SE NESTO PREVISE UZDIZAT STOM PRESUDOM?! STUDENTI politickih NAUKA CE VALJDA SKONTAT??!!
Ja mislim da ovi muslimani nisu uopce ratovali mozda nisu imali oruzja ja sumnjam da to cvijece od naroda nema teorije da je napravilo ijedan zlocin ovo smo mi hrvati sami sebe ubijali i vi srbi sami sebe dje ce oni evo mozda i bi al nisu imali cim zato casni bosanski sude napusi se kite
Edina Residovic advokatica, hahaha...Nekad u Titino vrijeme je bila javni tuzilac i zajedno sa UDB-om slala nevine ljude na robiju radi verbalnog delikta ili razlicitog misljenja. Fujjjjjj
Dobro jesu li ikoga od muslimana osudili. Pa ocemu pricamo o sudu o pravosudnoj drzavi daj nemoj me zajeb...
predmeti koji se odnose na goražde su tanki i klimavi nazor su ih optuzili
Srbi su u Goraždu ubili 550 djece, niti jedan od njih do dana današnjeg nije odgovarao!
Dovoljni je vidjeti čije se kosti pronalaze u Višegradu jesu li Bošnjačke ili Četničke...
Srbi su genocidan narod
Još jedan poraz srbova. Nacija osuđena na poraze 😜
Srbi su nevini
@NsGor Ko Karleuša.
Daj bolan ko nije prespavao ovih zadnjih 25 godina nije nista drugo mogo ni ocekuvati od suda u Federaciji.
Live long Commandos