Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu, sad vudim! Ovo je srbin na srbina!? Nemoj bolan, svoga!?
Svaka čast Milovom odborniku! Samo je vaspitno reagovao!
Neka je, male siledžije u startu rezati treba. Znam po djeci, prijavljivanje ili žaljenje roditeljima malih nasilnika većinom kod nas ne urodi plodom.
Cobani!
Ovako i Vucicevi nacelnici malih opstina po Srbiji seksualno uznemiravaju svoje zgodne kolegice u opstini dok ovaj vlada Srbijom i prosipa demagogiju kako se sada u Srbiji bolje zivi nego 2012 prije njegovog dolaska na vlastr. S druge strane dok Milorad Dodik prosipa demagogiju kako ce on Hrvatima pomoci da dobiju Treci entitet, kako je RS bolji dio BiH a Sarajevo je Teheran, dotle mu odbornici u opstinama tuku djecu u skoli.
Vidi ih što su se natakarili na lika, c c c. Da moje dijete neko teroriše i ja bih uradio isto. Ako ne mogu roditelji, nastavnici i pedagozi da ga vaspitaju, ima ko može.
Pa ne recite da nije isti nekakav Turčin iz Izmira
IQ jednocifren