Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste li vi toliko glupi ili se samo pravite. ustavni sud je vec presudio o tom danu. ljudi lijepo donijeli presudu i rekli 9.januar nenmoze biti praznik za sve narode u rs. zavrsena prica.
Nemoj se ti sikirati bio je i ostace
kme kme
Niđe na svijetu nema da jedno "podtijelo" trazi od USTAVNOG suda da odbaci prituzbu, na koju je vec presudjeno... samo kod nas
@vojvodamisicz Pa haj ti buraz u "svoju" drzavu ako ti ovdje ne valja... niko te ne tjera da ostanes... haj s bismillom ;)
Cuj im "rezonovanja"… Nidje nista ni sa cim… Ovo je stvarno debilizam u politickim aktovima… Smijace im se buducnost
A sto li mi se Covic i Dodig ljepo dogovaraju boze moj. Ali ja se drzim one stare "ko drugom jamu kopa fizicki je radnik".
Kako god sagledam samo se SDA digla protiv referenduma ovi ostali nista.
u skladu sa kapacitetom...
Nastala na genocidu fasistickim metodama, nemoze biti osnova za bilo kakav demokratski ustav i buducnost naroda bih.
Opet oni o referendumu ama ne moze hocete da vam nacrtamo.
čedomiri na haparatima
Ne podrzavam referendum !!!
da li postoji zemlja na svijetu koja odluku suda stavlja na referendum.i onda ovi iz rs tvrde da je referendum legalan i da ne krsi zakon,cisto vrijedjanje ljudske inteligencije
Srbi u rs-u u dzepu imaju nesto maraka, bijeda i fukara a Dodik i njegovi najblizi zgrcu milione i njima to normala. Ja glupog naroda
Bogatiji sam od tebe garant ;)
nedo bog da vam se ponovi oluja bila bi vam tjesna dzerdapska klisura
Da je jos nekako drzati tenziju do izbora. Dodiku situacija prijeti da se smiri, valja je nekako drzati aktuelnom, to se radi tako sto se svakodnevno pojavljuje na medijima i blebeta jedno te isto.U suprotnom valja pricati o ekonomiji, a tu se vec valja crveniti. Doduse, nije ni ovamo puno bolje...
prvo vi odbaciti vašu genocidnu pamet i počnite normalno da mislite i radite i skontajte da imaju pravo i drugi da žive ko svoj na svome.Šta očekivati od vas kad nepriznate državu u kojoj živite ni jezik kojim se služite a to isto pravo bi uskracivali drugima kako u BiH tako to isto hoćete nazor da progurate i na Kosovu.
Nasa politika postaje perverzija svi znamo sta ce i jedna i druga strana uradit,lafo RS zasjedao da se pita sta ce sa Baketovim zahtjevom o referendumu !? WTF . Pa valjda je logicno da ga odbacite i obrnuto naravno svaki vas zahtjev ce Bake odbaciti ,jbte bojim se da postajem analiticar i to opasan !
Za RS nisam cuo, a za RASKU jesam, samo sto pola srbadije ne zna sta je RASKA ;) i znacenje te rijeci, a pojam da i ne govorim.
Ti ces nas ucis arapska gnjido...
Čuj odbor Genocidne hahahahhah...