Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glavatog krmka što prije syebat
Malo što je iz Tuzle došao u Sarajevo, malo funkcija jedna, druga, društveni položaj, malo reprezentacija, trošenje ogromnih suma novca na... Malo ugled i moć koji mu je osigurala funkcija, malo visoka, previsoka plaća ! E sad, došlo doba kokuzluka. Nadam se da ni u njegovom slučaju neće žuriti dok je na suspenziji.
Zalio se mislio imace vezu, ali kad su skontali da je Dodin potrcko nisu mu uvazili zalbu.
Disciplinski postupak može trajati dvije godine. ZA to vrijeme će mu se završiti krivična istraga. I taman kad bi trebao da postane glavni tužilac ako bude oslobođen ... biće lišen slobode ko Fahro da ne ometa istragu ! OJ ŽIVOTE ! Sve se vraća sve se plaća !
Źali se? 😂😂😂
PA što nisi Gorane uputio javni poziv da ti se nađe neki dobar advokat ? Mogo si dobiti i besplatnu pravnu pomoć !
reko sam ja , ako je on napisao zalbu kao sto je pisao optuznice to mozes macku o rep okacit