Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se samo sjetim kakvu je silu provodio... Eto vam za primjer političke karikature i lopova . A SDA kriminalci su malo teža kategorija koja neće tek tako dozvoliti da ih kao Damira pohvataju. Ipak SDA drži i bolnice i fskultete a pita se za odluke o zaduženjima i uspostavi zakona kako da naše ljude dovedu do prosjačkog štapa a arapima omoguće da budu naši gospodari.
pseto u kavez
komentara minimalno, plaćenici miruju... ccc koja ste vi bagra pokvarena
Kako mu zeleni pakuju
samo da ne ispadne da ga ja branim ako je kriv streljajte ga sto se mene tice i njega i njemu slicne ali meni ovo smrdi pravo.Sta su cekali 10 godina,zasto je covjek koji je procijenio plac na milion maraka odmah pusten i zasto nije uhapsen sudija koji je presudio da se isplati milion....
Farsa, farse, farsa, farse .,.,., mene vise ne mozete prevariti
ma sto se krijes znamo te :P