Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake samo ti tvoji Turci s Ilidze mogu ratovati za tebe, mi Bošnje smo se opametili davno
Nisu Bosnje ratovale ni za njegovog babu, vec za svoju Bosnu i Hercegovinu… A to UVIJEK!!!
@bosman345 Zašto da osvajamo ponovo Sarajevo. Mi imamo Republiku Srpsku, briga nas za Federaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (44)
A jebe mi se radite sta hocete. Gonite se u tri lijepe. Dobro je Milanovic rekao, ovo je big shit.
Bas me zanima sta ce ovi lafo osvjesteni glupani raditi ako kojim slucajem pukne?? Ako moze neko da mi objasni? Kad krezavi cetalj zapuca iz snajpera hocete li izaci na ulicu i vikati tito tito? Ili cete mozda otici cetalju na noz i reci mu kako vi necete da ratujete za baketa?
Bravo SDP, jedina drzavotvorna stranka. a sve ostale su stranke torova i ovaca..
Nisam politicki nastrojen niti sam u bilo kojoj stranci, ali jedno se mora priznati....otkako je SDP prije par godina dozivio krah i napustio politicku pozornicu, sve je krenulo nizbrdo. Sada igru vode dvije nacionalne stranke, u dva entiteta koji se ocigledno ne podnose. Ako je u pitanju samo predizborno zastrasivanje, mora se priznati da to zastrasivanje nikad dosada nije imalo ovolike razmjere. A ako su stvarno ozbiljni u svojim nakanama da odcijepe dio Bosne,
a mi sa druge strane da je oruzjem ne damo...ni to uopste nije dobro. U svakom slucaju...kazu da je Bosna Jugoslavija u malom. Bas u trenutku kad su komunisti izgubili kontrolu nad Jugom, a nacionalne stranke preuzele vlast, sve je otislo u helac. Bojim se da se bas taj isti scenario ne ponovi.
U svakom slucaju, sto bi s*pak Nele reko'...Svijet nam se smije, moj Reufe! Sad smo down!
Je...e vas više podjele, nacije, ratovi! Svadjate se tu šta je čije i ko je šta, a djeca nam nemaju šta jesti. Političari, mamlazi, nam i posljednji dinar iz džepa izvadiše, a ništa ne rade. Dva sata raspravljaju o dnevnom redu. Ma sramota!
Ovo je opasna gužva - SDP napustio sjednicu- stanje je dramatično, ama niđe veze, nego Gojko iz Jablanice javio da se ohladi pečenje...
da ima i promil šanse da ratujem za propale begove i njihove uvlakače, opasno bih se zabrinuo, a ovako mi jerfakat svejedno.
MILANOVIĆA ZA PREMIJERA :-))))))
ma ja, zaboli ih qratz za referendum i što se država raspada...
@Black24 Ko je tebe šta pitao jadniče?
Svašta pod Božijom kapom :)
hoće li njima ko uzeti dnevnicu?
Sreca pa sam pobjego na vrijeme iz bosne :D jos samo da svoje najblize izvedem i necu ni na vikend doc u bosnu vise
brate hvala bogu pa si otisao iz bosanskog paklenog lonca
Milice Marković, Bošnjaci se jedino plaše tvojih nacrtanih obrva.
Treba nju *ebati,jer očito to Dodik slabo radi !
Častim ga ko opali prvi metak, garantovano šaljem paket preko crvenog krsta iz neke ratom ne obuhvaćene zemlje dovoljno udaljene za rahat život.
ima da uštediš na paketima :) nema rata dok se daje plata.
To Bosnje pametne, sve vi znate, a srbi naoruzani cekaju, nece vas niko pitat kosto ni nas niko nije 90tih pitao hocetel ili ne, kad smrt(cetnik, ustasa) pokuca na vrata i odvede vas, a vama nije jasno ko ni tad odkud odjednom ovo dodje? Pa komsija kako mozes? Pa sta bi? Pa to je sve njihovo maslo? A niste se htjeli 90 91 naoruzavat kosto su oni... Isto se pise, isto ce se desiti samo ovaj put ce se za srebrenicu zaboraviti kakav ce veci zlocin biti... nazalost
Jes' dobar ti?
jest se čovjek izasra a ni vodu ne povuče
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da vam smanje plate smradovi jedni pitao bih vas ja da li bi napustali sjednice.. mamu vam ublehasku, poganu