Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi fer da dijaspora odbije slati finasije i ostale vrste pomoci ako vec nema pravo glasa.
Alija spomenem ti matet
Ja bih zabranio glasanje onima koji ne žive u BiH. Otišao čovek prije 10 godina vani i sad on kao ima prava glasa. On utiče na izbor vlasti dok ja ovde živim. Dodji vamo, radi, pati se i izadji na ulicu pa ćeš dobiti pravo glasa. Zna se kakve se spletke prave sa glasovima iz vana.
Takoje Aleksa, mi ovde štrajkujemo svaki dan glasamo trudimo se a oni bi nama glasali NEMERE mi odlučujemo !
Zivim u inostranstvu ali necu glasati. Zasto bih glasao kad sam napustio BiH? Glasanje ostavljam onima koji u BiH jos uvijek zive. Ja koji zivim u Americi nemam sta birati vama politicare, sami sebi ih birajte.
Normalno jarane, nećeš ti meni odlućivat koće mi bit predsjednik, glasam za iste već 25 godina i nemam namjeru mijenjat stav, može tvoj glas prevagat u korist nekoga a meni je dobro, 300 kermi pada svaki mjesec u padje možeš se ti pofalit u Šveckoj sa takom platom :))
nemoj ni komentarisat imas CNN stranicu pa tamo komentarisi
I treba. Neka se vrate, pa odlučuju o sudbini onih koji žive. Ja bi im zabranio i da dolaze. Nikome i ne trebaju. Dođu, preseravaju se, blamiraju, a niko vise i ne obeaća pažnju na njih. Vuku se ulicama, sa ženom djecom, tregeeačama i sandalama. Ko da ih je isti quratz pravio. Ograničeni likovi.
Ja ba taće oni, fukara sve mi smo gospoda za njih , 300, 400 maraka, sff, čevljanovića korida, da nam se kurće ovde a mi ovo izgradili :))
cini se da su muslimani opet dernecili u londonu kod sotonista?....:)))
Ni predizborna kampanja nije počela a počelo se uveliko sa muljanjem i varanjem. A na dan izbora pokreću se "Bugarski vozovi", mrtvi oživljavaju, glasanja u ime onih koji nisu glasali, uništavanja glasačkih listića, zamjena popunjenih glasačkih listića praznim, mobilni timovi/stranački specijalci će odraditi svoj posao, i time dolazimo do onog, nije važno ko glasa, već ko broji glasove, i tako 22 godine.
dijoooospora na haparatima...... :( ....al' nije bitno, bitno je da su se najeli ćoovapa i ovlažili zicagu u moooru...... :(
Ja ba, ma oni su seljaci ne ko mi gospoda
bosnjacka posla....yebo ih bakir....na dzamije prijavljivali po 250 bosnjaka...
opet ti dopuz'o na kliks?
@SenzualnoDrinsky, Ti ćeš se ugušiti u svojoj mržnji!. Spavaš li, ima li neko koga ti voliš i ko tebe voli? Komentar (otrovni) na svaki članak, post... otužno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)