Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci ako sdp kaze da je neko kriminalac onda je kriminalac bez obzira na dokaze i prezumpciju nevinosti... Budimir smeta Zlatku i Radoncicu da provode svoju samovolju u federaciji zato su Budimiru i montirali ovaj slucaj.
Koliko zlobe ima u tvojim komentarima, nevjerovatno? Gdje se ovdje u vijeseti pominju Lagumdzija i Radoncic, haj reci mi... al sta ces, komentari koji su pod uticajem SDA tajkuna su tu :)
Koliko zlobe ima u tvojim komentarima, nevjerovatno? Gdje se ovdje u vijeseti pominju Lagumdzija i Radoncic, haj reci mi... al sta ces, komentari koji su pod uticajem SDA tajkuna su tu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad zlatko nek se zali olegu i dijani kako nisu u stanju ni montirano hapsenje izvest a kamoli pravo
Hapšenje je bilo uspješno jer je Živko uhapšen i odveden u zatvor. O tome imaš na stotine slika na netu.
Ne znam nekidan je bio u njemackoj a mozes ga vidjeti u gradu cesto...imas stotine slika na internetu zadnjih par dana...osim ako nisi mislio na onaj pokusaj montiranog hapsenja...novi poraz ZLA covjeka
http://glasbrotnja.net/?p=1677 Ako vas zanima prava istina o Budimiru,tu je. Cijeli plan Milorada Dodiga i Dragana Covica je izlozen. Pogledajte...
Jbt ima ,li ijedan od političara da se ne povlači po sudu?kakav cirkus od države i od vlade.u normalnoj državi ne bi ih bilo na mapi a kamoli u fotelji
Nadam se da će ga nakon podizanja optužnice uspjeti smjesti u zatvor dok traje suđenje, ne bi li se spriječila daljnja pomilovanja osuđenih krminalaca.
ne daj se budo postenjacino nasa
Čavka, hu iz ju?!
2 sata poslije... Potvrđena optužnica protiv Budimira za zakasnjenje placanja struje i vode.
Pa kol'ko ovaj zivota ima? ili im fakat tajne zna.
Puši ga fahrooo
Pa imal vise svrhe Bit u ovakom okruzenju i drzavi postajemo cirkus djecu jedino ucim da bjeze odavde cim prije to bolje nema ovde nafake
KO PLACA OVE PO PORTALIMA DA ŠIRE MRŽNJU. SVAKI KOMENTAR ISTI, SVE PISE JEDAN ČOVJEK. ČOVJEK IMA VISE POŠTENJA NEGO SVI IZ SDP I SBB ZAJEDNO. SUD JE REKAO NIJE KRIV, KRAJ PRIČE!
Cek' da uzmem kisobran.
Sud je rekao da mora biti u istražnom pritvoru dok traje istraga. Kada se podigne optužnica vidiće se da li će moći biti na slobodi dok traje suđenje.
Pa ljudi moji Jel ovo moguce? Prvo odakle, ovaj advokat kaze dobio informacije usmeno, telefonom iz suda a prije zvanicne objave, molim vas, gdje je tu logika, odakle kome pravo da takve informacije plasira, a prije zvanicne objave? Mi finansiramo rad Suda BiH koji bi trebao sad da radi u korist prava I svih nas u BiH, a ne protiv! Sad bi svi trebali na demosnstracije pred Sud?! Gdje je sad nezavisno pravosudje? Ne mogu da vjerujem!!!
Šta nemožeš da vjeruješ Majmune
@ismet.niksic ne može čovjek da vjeruje da je SDP toliko smotan da ne zna montirati proces protiv jednog čovjeka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikakvo cudo. Kakav sistem, takvo i pravosudje. Na ulice i rusit bandu!
Država za covijeka,narod zna,itd itd bla bla bla bla
Još jedan poraz Zlatka Lagumdžije i Fahrudina Radončića.
jeli ovo neka šprdancija ili šta? ako je kriv osudite ga i zatvorite, ako nije pustite ga... kakve su ovo zajeb... više? jeli ovo kao neki novi "rality show" za narod? ko finansira ove zajeb...? mi opet!