Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA ALLAHU! Čestitam vam!!!
INTERESU JE ME IMA LI BILO KAKVA SANKCIJA PREMA SUDIJAMA KOJIMA VIŠA SUDSKA INSTANCA UKINE PRESUDU (RJEŠENJE)? TAKOĐE, IMA LI SANKCIJA UKOLIKO OSOBE, KOJE SU PUŠTENE NA SLOBODU I PORED PRESUDE VIŠE SUDSKE INSTANCE, NAPRAVE NOVO KRIVIČNO DJELO ILI POBJEGNU IZ ZEMLJE. ZAŠTO NEMA PODATAKA KOJE SU TO SUDIJE KANTONALNOG SUDA KOJA DONOSE STALNO RJEŠENJA KOJA VRHOVNI SUD STAVLJA VAN SNAGE, A ONI I DALJE SJEDE NA TIM SUDIJSKIM STOLICAMA I PRIMAJU DEBELU PLATU OČITO JE DA SU TO OSOBE KOJE JE POSTAVILA VLADAJUĆA (LOPOVSKA) GARNITURA DA BI IM ŠTITILI LEĐA.
Đe'š zatvarat ugledne ljude ... ? ? ? ? ?
Pljuci i na državu i na tužilaštvo i ns sudstvo...
Jel ono kod nas " neovisno pravosuđe". Ma čini mi se da je to kod nas u Bosni...
Poštena SDA protiv nepoštene. Neke komunjaresistematski zamagljuju razliku između one SDA koja je radila samo za SEBE a koju oličava akademik prof dr hapac Bimo Jusufranić i ove sadašnje poletne , preporođene i vođene dinamičnim dvojcem Pišonja i Šuga. A bogami iz pozadine i nekim Šejhovima iz nekih brojnih sada već stotinjak tekija širom BiH.
Pravilno ! Toliki doktorandi čekaju u redu na prof Bimu, jer im je obećan doktorat za 15 minuta ! Šta više mnogi od njih su na sad na vlasti i siti im je PRIJEKO POTREBAN !
Što ti SDA.....zaštičeni kao nacionalno blago. E moj narode, nisi bolje ni zaslužio. Samo da mi je zdušit...
"....falsifikovanje isprava, te time preduzeću GRAS i Budžetu Kantona Sarajevo nanijeli milionsku štetu"... ma haj; sta ima veze.?!!??! .pustite ljude i dajte "dobar" primjer buducim falsifikatorima?!