Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaš li stida?
ja bi prije kontejnere pregledo nego ovako jadno i bijedno pokusavao se vratiti. mozes mislit kakav mu je.moral ako ne ovakav karakter?
Starobosanska katolicka i pravoslavna imena se često mogu naći u sva tri naroda, nije ništa čudno.
NEMA STIDA NEMA SRAMA ZA FOTELJU SVEĆU DAĆU ...
mozes.mislit kakav mu je.moral ako je ovakav karakter?
Ovo isto k'o kad bi lopov tražio od suda: "mogu li ja još malo krast"
sosonsko govnoooo
al.opet ne vidim vise prisustvo.policije kao prosli.mjesec izhleda vec im dosadilo . sad ce opet.krasti se auta i ginut nacestama. mada je sad milina nema vise trkaca
PA ZAR SE NESTIDIS SVOJI POSTUPAKA ,JOS TRAZIS DA TE PRIVREMENO VRATE,DA BI ISKORISTIO TAJ MOMENAT PA DA SA TIM CINOM ODES U PENZIJU,,SPREMAN ZA JOS JEDNU PREVARU..
Sjaši brate Vahide
Pa dokle vise ove djubradi sve ovo govnjivom motkom i na biroe ...
--- Nezavisni odbor smijenio komesara Vahida Ćosića zbog davanja netačnih navoda u dva slučaja, on je imenovan za načelnika Policijske uprave (PU) Vogošća. Ipak za načelnika PU Centar koja BAkiru vrijedi kao 10 ostalih PU nije dovoljno davati lažne navode samo u dva slučaja, nego doslovno U SVAKOM !!
Privremen? Hah daj glupiksu furaj..nisi radio svoj poso idi trazi drugi i to je to
on je samo htio malo da umoči....
Nema dana da nema kriminala o nama Bošnjacima
Ma sram te bilo kriminalac jedan. Jado jadni jos se ne mozes pomirit da si zavrsio pa se za sud hvatas. Pusti jado da sud radi svoj posao i kriminal rjesava a ne da se bavi tvojim problemima.
Kako će ba bit prihvaćen kad je već dobio mjesto načelnika PU Vogošća ! Da je bar načenik PU Centar, koja vrijedi ko 10 ostalu policijskih uprava, pa da sve bude OK ! I koze na balkonu na broju i vukovi iz AUTO KUĆE koja treba da dobije tender za policijska vozila :))) Aahahhahahahahahahha, sve lopov do lopova.
Штета. Способан чојк.