Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se sa ovim komentarima uglavnom, al jest istina da se u toj zgradi vec godinama najvise u fildzan gleda po kancelarijama. "vidim ti neke stope!" - noga jarane
Zgrada je vec pod hipotekom i to debelo!
ma ja, treba poslusati strucnjake pa jednu zgradu prodati da bi se tri nove napravile...? Kome prodati? Po kojoj cijeni? Ko je "puka" na tu namjenski napravljenu zgradu?
RTV sistem je u krizi prvenstveno jer se onolika masinerija u kojoj pola ljudi na poslu po citav dan SJEDI 'NAKO ne moze izdrzavati sa onolisno ubrane pretplate.... znaci, frka im je jer narod ne placa pretplatu... a ako narod ne placa pretplatu znaci da ih javni RTV sistem ne interesuje - pa ko njima samim tim daje otkaz nego SAM NAROD... Rijetke platise sinoc kazu na FTV da ce da BRANE SVOJU televiziju - samo napred - ali od koga? Hocete li vi platise, tj. penzioneri i posteni narod - placati plate onima koji SJEDE 'NAKO???
meni je amila o. je bila zakon kad je ukinula sve shto je bilo turbofolk na TV. Najvishe volim gledati poljoprivredne, obrazovne emisije i prastare filmove. Inache, volim sve shto vole mladi.