Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZMETBEGOVIĆU SRAM TE BILO,OBEĆAO SI SIGURNU DRŽAVU,SVE SI SLAGAO!!!
Sve će zavisiti od pravne kvalifikacije slučaja. Ako se kvalifikuje kao saobraćajni udes kreten neće dobiti više od 12 godina jer je to maksimalna kazna. Tužilaštvo se treba boriti da se kvalifikuje kao ubistvo iz nehata sa dodatnim otežavajućim okolnostima - nepružanje pomoći unesrećenim, bijeg sa mjesta nesreće, izbjegavanje pravde itd. Ako bi se sabrale sve te okolnosti onda jedno 20 godina bi bilo malo, ali donekle pravedno.
Nekad metak nije skup
klix je portal koji radi na principu ko više plati, već su neka sranja isposlovali, vidjet ćemo kako će se sve privesti kraju.
Duh ce ga njihov pratiti dok je svijeta i vijeka! Nikad mirno spavati nece!
Sta ti je spava ovaj mirno ko beba,bolje nego ja i ti.Klasicni primjer psihopate.Da izvines raznese djevojke(od siline udara odbaci ih 30m),i ne pokusa da im pomogne vec pobjegne sa lica mjesta,i jos izjavi da nije kriv.Ovo treba ubiti na vrijeme jer je samo pitanje vremena kada ce uraditi isto ili nesto slicno.
Ne znam da li je jos neko primijetio, ali ovi iz kliksa zatvaraju sve diskusije kad rasprava krene u smjeru kritikovanja hrvatske, ili hrvatske politike prema BiH. Ako je jos neko ovo skontao, neka mi se javi pvt. Ok, znam da su vlasnici hrvatski drzavljani, ali ovoliko nipodastavanje je prilicno diskutabilno u smislu da ogranicava slobodu misljenja.
@Mrzimpoturice mislim da bi vama u Hrvatskoj ovakav portal sjeo ko budali samar. Imali bi i Index i Dnevno, sve na jednom mjestu, i ne bi bilo potrebe da likovi poput tebe skacu sa jednog na drugi, da im nesto ne bi promaklo. Eto, jos na kraju da dodam da ne mrzim skutore:)
jadne djevojke ni krive ni dužne.
Sta rece onaj magarac da se ne osjeca krivim za smrt ove dvije djevojke. Nadam se da ce taj magarac umirati bar pedesetak godina sa najvecim bolovima.
da izvine magarac.... jer magarac nikom nista nije kriv...... a ovo g. od covjeka, njemu ni Bog ne moze pomoci....
Tuga..
I KAD NEKO KAZE NAŠE TREBE NE VALJAJU, SVAKA NA SLICI DOBRA!!!!!!!!!!!!
:))))))
Njihove portrete treba onom huliganu u celiji naslikati pa da citavo dok je u corki bude prinudzen da u njihove likove gleda i da ga podsjecaju na njegov zlocin prema njima
koji je kreten on bi drkao na to. njega treba u samicu 40 godina u mrkli mrak samo mu vode i hljeba gurat' dnevno jednom malo. za pocetak, pa nek razmisli jel kriv onda mu osigurati pravo na suđenje
zatvorite vrata, usro sam se i smrdi