Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo Biber je prva žrtva srbo-četničko-divljačke agresije na Sarajevo, ubijen je 2. marta 1992. godine na je Trebevićkoj žičari
@norkooo Sarajevo pamti , pa zato i ne bira Bakirove islamističke izdajnike
SDA je kriva za svaki problem koji imamo ovdje, vi da preuzmete ovdje vlast opet, tog trenutka bih napustio drzavu ali ne brinem se jer nista od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne zaboraviti heroje odbrane protiv terorističke, agresorske i genocidne tzv. VRS i tzv. JNA, bez kojih bi bezdvojbeno svi bili Suade i Olge.
Off topic komentatori smanjite doživljaj.Za vaš problem postoji lijek zvani neuropsihijatrija i njihova terapija u ludačkoj košulji.
@Wahrheit Na dan kada je mladost položila život u temelje ove države ti si našao laprdat.Pričaš kao da ti je piljevina u lobanji a ne mozak.Tada nije počeo rat,jer da je bio rat malo sutra bi svatovi tako hodali po gradu.To ubistvo koje nema veze sa ratom.Zna se kada je počelo opsjedanje građana sa svim oružjem i selektivno i ne selektivno ubijanje građana.ZAČEPI GUBICU!!!
Treba ojačati MUP FBiH, uvesti vojni rok, olaksati kupovinu oružja, podmazati ga I zakopati za ne daj Bože. Ne smijemo nespremni dočekati sljedeći udar koji je siguran, samo je pitanje vremena. Živjela Republika Bosna i Hercegovina
Nikad mi neće biti jasno zašto smo tek nakon nekoliko godina saznali da je na Vrbanji poginula i Olga Sučić a ne samo Suada Dilberović, čak se most jedno vrijeme zvao samo po ovoj drugoj? Neko je smišljeno htio da pokaže kako su samo muslimani žrtve, da samo njih ubijaju, nema drugog razloga! Ako ima, volio bih da mi to neko objasni, znam da će ovaj komentar dobiti mnogo minusa ali neka je njima na dušu!
@sandor1 znalo se ali su bili ozbiljniji prioriteti koji su se morali završit.
@sandor1 Znao sam ja da će biti idiota koji će mi dati minuse! Da mi je samo znati razlog kao i za razlog zašto dugo vremena nismo znali da su jedna do druge na Vrbanji ubijene Suada i Olga?
pustite to ba,teba odati pocast srpskim zrtvama,jer to su prave zrtve rata
Heroji su tu oko nas idu u javne kuhinje i hodaju pognute glave želeći da ih niko ne primjeti a zbog istih mi koracamo Sarajevom. Rahmet Suadi i spokoj Olgi.
zao mi je sto moram na ovako vazan i tezak dn da pitam koldzu kakvo mu je bilo imovinsko stanje na danasnji dan prije 27 godina a kakvo danas i dali mu je mjesto na mostu ili negdje drugo??????
Sarajevo će biti sve drugo će proći. Grad koji je i dalje pun života i ljubavi nisu mogla uništiti a i neće nikada.