Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jast mu lijepo stajo onaj sesir pogotovo kad su ga sa provicem cickom hapsili za onu operaciju sume,izvukose se lisice a oni sinovi sto ih neko iz mase pominje dobise diplome kao intelektualci a nisu ni tablicu mnozenja znali jer ih niko nije smio ni pitati,ama sta ima veze,lijepa su to vremena bila.
Ni jedan muslic nije bio, oni su u to vrijeme bili na dzumi!
Dok su u Sarajevu Hrvati bili faktor Sarajevo je bio u rangu sa europskim gradovima svoje veličine, a od kad su mu postali mjera Ćelo i ćelini sinovi spustio se na njihovu mjeru.
postovanje i pocast dobrom covjeku, nasem dragom Anti!
Legenda grada Sarajeva i FK Sarajevo.Vječno ti hvala za sve što si uradio za nas građane ovog grada.