Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rastoder nije u zatvoru. Ako jeste onda je njegov zatvor kao sto je escobar imao pa moze izlaziti i ulaziti kad hoce.
Svi pobrojani su zasluzili minimalno dozivotnu. Licno bi ih objesio istog momenta.
Rastoder nije vidio zatvora e moja drzvao sramota za 3 zivota 15 godina sramota ne bi me iznenadilo kad pohapse ubice Dzenana Memica da ih oslobe da kazu ubistvo iz nehata
Jesu li svi na slobodi?
Nema ovaj mali Ejubović iza leđa prešjednika jene stranke u nas, ko Rastoder pa da se proces razvuče. Jadnik mislio da je dovoljno sjesti u bmw i glumiti gazdu ..
Mene bi bilo sramota ovo objaviti, bolje da niste ni objavili ovaj jad od pravosudja.
Po ovome se da zakljuciti da ubistvo autom je skoro pa opravdano (kao slucajno) dok klasicno ubistvo je jedino kaznjivo. Zalosno!
@octava Pa zavisno od uslova smrt u saobracajnoj nesreci i moze bit slucajna i nemoze se poredit sa ubistvom sa predumisljajem, tako je uvijek bilo i svugdje.
Ubijes troje ljudi dobijes 15 godina , puste te za 10 ??? Zakoni su nam smijurija zato kriminalci haraju ...
sve se relativno brzo završi osim glavolnje sefića
sve šošoni neki mater im srpsku
olosi
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
uvesti smrtnu kaznu
ko ima para nije u zatvoru
Narod je pravom ogorcen vise na diskriminaciju nego na visinu kazni.Amnestija politicara u djelima poput ubistva I organizovanog kriminala diskreditovala je tuzilastvo u KS.Ogorcenje na Efendica je vise radi polit.funkcije nego u samoj biti I karakteru djela.Cetinskom I Hadzihafizbegovicu se sudilo I presudilo a ovaj ni pod optuznicom iako je pukim slucajem ubio covjeka.Po istim zakonima drugi dobise decenije i red bi bio radi javnosti legalno sudski okarakterisati taj slucaj.
gledano na raspon kazni , sudstvo je dividus korumpirano ili nekonzistentno. negom se smanjuju kazne a nekom se pumpaju. Najgore prolaze vehabije i vozaci. Te grupe se demoniziraju i deru maximalnu. OSIM, ako nisi nečiji rođak,onda se zna unaprijed da si vozio po propisu čak i ako se auto raspolovilo na dva dijela, kao što je bio slučaj skoro. Jadno je naše sudstvo. Pravda 0.