Lakše elektronske identifikacije
2
Od sutra počinje izdavanje biometrijskih ličnih karata
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema, sve nam je k'o u Evropi. Osim plata.
Može u kvazi-državi sve jarane, pa i "entitetsko državljanstvo".
Prema članu I Ustava Bosne i Hercegovine postoji državljanstvo BiH i državljanstvo entiteta, tako da ne razumijem čuđenje pojedinih o postojanju istog, budući da je tako još od Deytonskog sporazuma. Da se razumijemo, ne podržavam takvo stanje, ali ipak tako nam je već 17 godina i trebalo bi da poznajete makar najviši pravni akt svoje države, ne da se čudite zbog postojanja entitetskog državljanstva.
U skladu sa članom I Ustava Bosne i Hercegovine postoji državljanstvo BiH i državljanstvo entiteta, tako da mi nije jasno zašto sad diskutujete o tome kad ta činjenica postoji od Dejtonskog sporazuma, koju ja, da se razumijemo ne podržavam, ali ne razumijem ni čuđenje pojedinih o postojanju istog.
Znaci ovo i za vozacke dozvole vazi?
velika vecina ljudske populacije egzistira u okovima proslosti, manjina u vremenu danasnjem, i vrlo rijetki zive jucer, danas i sutra. Prva kategorija je pogubna za covjecanstvo, pa je uzrok i posljedica lokalnog i globalnog haosa.
IDEAL hijerarhija! Jata riba i ptica ljudi prate. Tako nece biti izvan kontrole sitne ribe, kao sto nisu van dometa krupne, a da to i ne znaju. Nema plovidbe u mutnim vodam i bh nedodirljivim.Zasto je potraznja za bh med.sest. u razvijenim drzavama?
Ja cu ga poljubiti u guzicu ko je sutra izvadi licnu!!!
u skoroj buducnosti svi prezivjeli planete Zemlje bit ce anatomski chipovani, bez mogucnosti otpora.Izmedju ostalih metoda, rutinskim pretragama DKS, ili pri banalnim hirurskim, laserskim intervencijama, i ljudska ce populacija biti chipovana :-))
Zar sutra nije neradni dan?!
MOZELI MI NEKO KAZATI MOGULI IZVADIT LICNU DA NE DOLAZIM U BOSNU JER NEMAM MOGUCNOST ZA TO ZIVIM U CANADI MOZDA DA POPUNIM PAPIRE NA INTERNETU I STAVIM SLIKU MOLIM DA MI ODGOVORI NEKO KO SE RAZUMIJE . FTCTW
DA LI ĆETE ZBOG "SIGURNOSTI" I GLASANJA I DALJE IZDAVATI LIČNE KARTE BEZ PROVJERE, NA OBDANIŠTA, BENZINSKE PUMPE, NEPOSTOJEĆE STAMBENE OBJEKTE, NA STANOVE PRODATE PRIJE 10-15 GODINA?
LIČNA KARA
Zar sutra nije neradni dan, pa ni subota nije radna u državnim službama + nedjelja. značui tek za 4 dana počinje izdavanje biometrijskih dokumenata.
Niste glavno rekli cijenu koja je duplo veća od stare, tako da Vam je vijest onako prilično siromašna.
A kako ste zamislili da sutra predam zahtjev kada je sutra državni praznik u Federaciji i "nadležni MUP ne radi. Gospođo draga, Vi dajete izjavu za Federalni portal, a oni još gori od Vas to objave, a niti jedni niti drugi izgleda ne znate ni za državni praznik koji je sutra, a kamoli za mjesec ili dva.... Sramota ili glupost?!? Svejedno!
ma boli me neka stvar za drzavljanstvo federacije, srpske, tunguzije, boli me k za kartagenu lagumdziju, dodika, bakira. HOCU ADRESUUUUU