Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opsta postaje nasa bolnica. KCUS je bastion Sebije i Sda koja se moze i zatvoriti. Niko nece ni osjetiti.
druze paralelu izmedjukcus i bolnic a prim. dr abdulah nakas teso je pravit , kcus je iskljucivo tercijarni nivo zz a bolnica prm. dr. abdulah nakas sekundarnog i tercijarnog, tj kao i svaka gradska ili kantonalna bolnica
Nekon emisije kod Senada gledaj promjene. Ko je gledao emisiju sve mu je jasno kakav je ono cirkus gore
Naredila seka i to .
Dobro kcu je uvijek imao cum ili kum a ovo je pozitivno da i opća bolnica ima
Ma dosta vise lazi juce momak umro iz gorazda imao kancer sebilja izjavila da je bio zdrav umro od korone samo lazu kako je nije stid i sram vise da daje ikakve izjave zar je izetbegovicima malo para dosta su pokrali
Niko ne govori OPĆA, čak ni zaposleni u njoj.
Dobro ste se sjetili, a ne ona stara prica odes hitno na KUM KCUS ponedjeljkom ili petkom, kazu veceras je dezura Opca bolnica i otjeraju te uredno cak i da umres dok dodjes!
Dobro ste se sjetili
Napokon. Mada bi po meni bilo logicnije izmjestiti opstu bolnicu negdje izmedju Novog grada i Novog Sarajeva. Ovako imamo dvije bolnice u istoj opstini, udaljenu jedne 2 kilometra. Al' i ovo je veliki pomak.
@CapCarap Za stacionarno liječenje, to je manje-više svejedno gdje je bolnica. Ali, puno se stvari poput preloma moglo završiti u hitnoj pomoći na Dolac Malti, da se ne opterećuju urgentni centri, samo da im je ostao rentgen tamo.
LOGICNO JE DA SADA NOVAC NA GODISNJEM NIVOU KOJI KLINICKI DOBIJA BUDE UMANJEN, DA SE POLA NOVCA PREBACI VOJNOJ BOLNICI
imaju mudo labudovo. Laku noc ovce iz zelenog tora