Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast centroooo
Odlično, svaka čast Centrotrans!!! Samo još jedna mala molba, apel kako god, ako je ikako moguće da linija saobraća do Sinanovića ili barem do Šabića uzimajući u obzir da su pravi turistički potencijali Bjelašnice upravo u tom, južnom dijelu planine. U tom dijelu je Rakitnica, studeni potok, sela Lukomir, Umoljani, prilaz Visočici i Treskavici... Napravite barem testni period od mjesec dana ali vjerujem da bi dobar dio građana išao dalje od Babinog dola.
Oni su sad za gradjane ovog grada i slicno , bravo Čengiću samo mislim da od zarade ovde na kartama tesko da ces kupiti neki apartman u Neumu , ili stan u Sarajevu , ali možes još vise dotjerati svoju vikendicu u Rakovici ( imanje ) .... Bravo