Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sindikat iz vladajuce stranke je dobio instrukcije, i odradio posao..radi ili noga...fuj cccc
ehehhh ... tamo u krajini ko skinu sda ne valja, dodju drugi pa jos gori ... iste i gore metode kaze lik upucen u desavanja tamo primjenjuju ovi sada jer se samo smjenjuje Vlast u Cazinu ako nije Sda jeste Asda, a sve isti... pa su cak od Bihaca napravili kazu MZ Cazina.. eheheh.. a novac se slijeva samo u Cazin, pametni likovi... zavadi pa vladaj metod se primjenjuje ..
NA STA SU SPALI TI PROSVJETNI RADNICI, DA MOLE ZA SVOJE PLATE, A ISTI SU TI ISKOLOVALI SVE TE MAJMUNE U VLASTI, PA IH OVI SAD HANDRE KAO TELETABISE.