Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko će igrati, da neće oni mamini i tatini pederčići sa cijevčicom od nargile u ustima
Pusu kablove
Šah u BiH je tuga. Znam dosta djece koja su trenirala besplatno s vrhunskim trenerima (koji vani uzimaju 40-50+€ po času, a ovdje rade gotovo besplatno) i došli do nivoa gdje bi trebali početi takmičenja i naravno ništa od toga. Nula podrške za organizaciju turnira ili putovanja za djecu. Dođe situacija da fali 500 maraka i do zadnjeg dana se ne zna hoće li se turnir održati. Propast od sporta.
@malorazumabalkan Tuga je I što imamo jak ali neiskorišten potencijal, dosta jakih starijih šahista je tu i spremno da podučava i trenira. Za 15-20 godina ih više neće biti i tada će se i izgubiti ta čitava ex yu stara škola koja je bila u rangu s sovjetskom.
sah je kraljevska igra, nije za bildere
Šah je super ako imaš dobrog protivnika od kojeg možeš učiti poteze. Nakon toga brzo dosadi.
"O šahu je rečeno, da jedan život nije dovoljan za njega. Ali, to je greška života, a ne šaha..." Napier W.
Šta će nam šah. Tu valja razmišljati. Nama iz SDA tako nešto ne treba. Ako bi ljudi počeli razmišljati ko bi glasao za nas? Poguracemo preko IZ da se izda fetva da šah škodi našoj SDA viziji budućnosti u BiH.
Hebo vas šah, klixe daj nešto o drmr željku, da imam razlog za brlju
Tacno nemas s kim da saha poigras, ono samo raja prigrlila mobilne pa mozgaju!
@mozebitbude Prigrli I ti mobilni i na lichess.org :)
Sport u BiH se polako gasi, kao i kultura i obrazovanje. Žalosno ali istinito a kad slušaš ove političare kunu se u BiH
Inace u prijevodu znaci, Bosanski narod je teski bolesnik jer ga odrzavaju yebeni politicari.
Prije ce Facebook nego šah u škole. Tużno ali istinito
hajmo još malo vijesti iz šerijata,pusti ti šah
Kao i sve ostalo, jedna vreća za moga Bakira.
i.jedna.bolnica za snahu
@Ramayana je prelijepo ime ;)❤️
u BiH sve sto nema.veze sa odrzavanjem.glasacke masinerije prvenstveno.SDA.HDZ SNSD je teski.bolesnik.i.boli svakog qurac za tim. Po principu imal tu glasova ...pa i nema ok ne daji nikalve pare a znamo ko daje pare.klubovima, udruzenjima.. vlast
nismo mi nikad bili elita..samo se više pažnje posvećivalo ranije, pokušavalo se ulagat, nikad nismo bili elita
@DukeofNorwich Uopšte nije tačno, imali smo jugoslovensku školu koja je proizvela solidan broj svjetskih igrača (Ljubojević, Sokolović, Nikolić itd itd). Ta se jezgra lagano raspada i za 15ak godina stvarno nećemo imati nikoga da uči nove generacije, ali nije tačno da nemamo I da nikad nismo imali ikoga.