Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No komentar... 😞
Osim ovih što su otisli trbuhom za kruhom ako je imao šanse za to
tesko se odvojit od mamine sise jebg.
Koliko ste iskompleksirani vi tzv. Sarajlije sa tim doseljenicima i ko je pravi Sarajlija a ko nije. To sto ste vi dosli u Sarajevo prije 50 god. a oni prije 20, ne cini vas boljim. U svim normalnim drzavama ljudi se selje u vece gradove da studiraju i rade, a kasnije i zive tu.
Ponasate se kao da zivite u Los Angelesu a ne nekoj vukoyebbini bez vode punoj smoga. I ne zivim u Sarajevu, niti sam kad zivio.. Da me ne bi posuli komentarima kako sam "sljego" u vasu metropolu. Colim vas i svoj glavni grad ali ponasate se odvratno i nadmeno
Sele*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seljaci šljegli u gradove.
U BiH danas živi manje od 3 milijuna stanovnika.