Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebeš ljekare...zato su tu 2 ganz nove džamije ...kad zaboli tibo hodža malo prouči i gotovo
Iz LIČNOG iskustva znam da od kako je Nermina Kamenica direktor Kantonalne Bolnice da je desetine ljekara napustilo Gorazde, da se protiv nje vode nekoliko postupaka na sudu te da licno prijeti otkazom svojim radnicima ukoliko ne postupe po njenom nahodjenju bez obzira da li je to po zakonu ili ne. Prijeti svjojim uposlenicima otkazom, vrijedja ih, a kao član neke "Goraždanske priče" politickom vezom je dosla na mjesto direktora KB Gorazde preko Fejzića.
Ima Onaj gore koji sve vidi pa i ovaj moj post ako lazem, nek' odgovaram za njeg. A vrijeme (a nadam se i pravosudje) ce pokazati ko je u pravu. Sram da te bude direktorice i stid. Sram!
po toj logici...džamije se prave da bi se pare oprale, nema druge
samo SDA samo odgajatjte kozojjebe i talibane, glasajte godinama za SDA a nadajte se boljem ! ni veterinara vise nece biti a kamo li doktora ....sretan ti rodzendan Sebija!
Bravo
Nece ni oni sa univerziteta u Busovaci tamo!
Pregledace hin direkturica, svakog treceg cetvrtka u po godine!
Haj, bice vise posla za travare i skidache sihira!
Bolje moler pa i čistač bilo gdje na Zapadu, nego ljekar u BiH.
Čista laž. Haj ti blago bilo na zapad pa čisti govna a nek neko normalan postane ljekar u BIH umjesto tebe