Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada vladi fali 20 miliona koje su pokrali na koesta i namiruju od bjede nastavnika a iduće godine će im faliti 100 miliona koje sada kradu pa će te vi koji ih podrržavati svatiti da su profesori u pravu i da se ne moze napraviti para koliko njima treba za njihovu unučad i praunučed. Samo vi podrzavajte vladu i kad vi dođete na red ići ćete u kontejner da hljeba tražite ali bez uspjeha jer će i tamo biti gužva. Kontejneri su svi zauzeti i niko neda prići svom jer čeka svoju nafaku.
ma nemoj, eto sad su prosvjetari trebali cistit ulice majko mila na ovom forumu svakakvih gluposti procitat
Ma neka oni štrajkuju k\'o da je to nešto neobično; samo šta misle oni o učenicima i roditeljima... te dajte roditelji izdvojite za ovo,izdvojite za ono,radite sa djecom domaći,vježbajte pređeno gradivo sa njima.....a oni ? šta oni rade? kad roditelji rade 50% njihovog posla? i treba im smanjiti platu.Ovdje gdje moje dijete ide u skolu dosada je promijenilo DEVET (9) učitelja za evo nepune 4 godine. Pita li ko tu djecu,, koja bi \"trebala\" imati učitelja-icu koju će pamtiti,obozavati i spominjati kad odrastu,, kako im je sad kad ih šaltaju k\'o pjan kauboj svoga konja?
Ma ja samo nek se ne radi Pa kad ne legne plata jedan mjesec poletice na posao i molit za tu umanjenu platu, sram ih bilo pored toliko mladih ljudi kojima bi pripravnicki u skoli tako dobro dosao, oni strajkuju i glume gospodu sramota
Ima mnogo omladine koja je završila fakultet i koja bi radila....a gospoda profesori štrajkuju jer im je plata smanjena.... Ma strašno su u\" lošoj poziciji\"....:)))))
Kako ste krenuli skola se nece zavrsit do decembra...!!!!!!!!!!!
ne trebaju djeca da zbog njih ispastaju
Dabogda strajk vjecno trajo
Pozdrav,zanima me je li ovo samo jedan dan ili od ponedeljka pa do daljnjeg.HVALA VAM UNAPRIJED :D
Divno. A profesori koji drže nastavu kod maturanata ne stupaju u štrajk ? Kome ovdje nije dobro, kakva je ovo diskriminacija ? Čuj Boga ti, za učenike završnih razreda ne važi.... E svašta. :-)
Ma bravo, i sad zbog štrajka,učenici moraju nadoknađivati u Julu .. -.-\'
ja iskreno nisam za to da se strajkuje, sve ce posle na nama ucenicima bit...Koliko god da strajk traje toliko ce se morat i nadoknadit....I ode nam ljetni raspust
NIJE FER! AKO PROSVETNI RADNICI NESTO ZELE TIME POSTICI!? VARAJU SE!!! SAMO ZEZATJU MAKSUMCAD BOZIJA! AKO NESTO ZELE NEKA RAZGOVARAJU SA NADLEZNIM!!! TAKO NECE NISTA POSTICI!!! OSIM DA CE NADOKNADJAVATI CASOVE DO AVGUSTA!!!
Što nisu u znak protesta lopatali ulice dok je bilo metar snijega, a ne čekali da otopli. Papci prosvjetarski!
Ma odlično, da se i mi malo odmorimo :D