Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa ucenicima koji su popunili formulare da idu do kraja skolske godine online. Ova ministrica nije definitivno za ovaj posao
Eeee samo jedna stvar, 80% 3. i 2. Razreda srednjih skola idu online jer imaju pravo da izvade potvrdu za to. Saljete veci broj ucenika samo beze profama pravite prob ostalo je jos 15 radnih dana skole. Preporucujem prvim razredima prve grupe koja ide 2 sedmice u skolu da izvade potvrdu da pohadaju online jer nije fer da oni idu duze pravo u sk i vise prosjek zeznu nego ovi iz druge grupe koji ce ici samo 1 sedmicu i sacuvat prosjek lakse. Realno!
Ovo je toliki stara slika klju koriste da je lik taj koji je desno trenutno u americi na MIT-u
pokvarit sve ocjene brzinski
KS je ukino obrazovanje u 2020 i 2021 godini. Jel ukinut topli obrok ?
a ionak me nista ne iznenadiue iadna deca samo et
sad se sietili....
a sta nas vise peglate jos 20 dana do kraja morate mjenjat, sljedece godine nek se ide normalno i gotovo
aa ti si neki srednjoskolac iel