Komentari (771)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da uvezete vakcine na miru jel klosari?
@gooUser a tvoj ministar ih je nazvao sexy turistima i turistickim potencijalom zeleni glodaru
@bosnavazda Tupko tamo 70 % posto subvecioniranju mjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"Vikend virus"neka nova mutacija
Taman fino...i nema narod para za vece centre
Neustavno
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog pustolova; Vedrana Badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju.
dobrodosli u realnost - sezona 2 epizoda 29
Smanjite plate svim politickim subjektima i buđetlijama i organizujte proteste protiv lopva koji su pokrali narod na respiratorima. Federalni i državni službenici su krivi za ovu situaciju. Podrška za vladu Sarajevskog kantona.
Cijela Europa u lockdownu mjesecima, ne znam zašto je u BiH problem strpiti se, eto bar vikend. Može se jedan vikend bez nargile, odlaska na Vlašić, Mostara, Konjica, itd.
Sta je s nama trgovcima? Mi smo ugrozeniji nego iko, osim sto smo na meti koronasa isto smo od pljackasa. Sto ne objavite broj zarazenih trgovaca??
Iskreno ne serite svi zelite odmoriti Lp
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog pustolova; Vedrana Badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju.
Hebi im mahmicu izdajničku oni će predlagati i dovoditi novokomponovano Uhsta3ško gohvno za zamjenika gradonačelnika Sarajeva 🤔😡
Hebi im mahmicu izdajničku oni će predlagati i dovoditi novokomponovsno Uhsta3ško gohvno za zamjenika gradonačelnika Sarajeva 🤔😡
A Ruanda pocela da vakcinise ima hefta
Bradate karine i wannabe trebe iz nargilhana na aparatima...no mor šiša for ju za vikend kme kmeee
i sve ovo zbog 0.2% smrtnosti.. gripe do sad nije bilo mescini.. ja se ne sjecam
Sta vam je sarjlije, polahko i dalje imate ostalih 9 kantona pa i RS, i Brcko ako vam nije daleko, klupe, vils, parkove, kafu sa pumpe, samo naucite da nije ekspreso vec espreso da nije produzena sa mlijekom vec veliki makijato, da nije duza u veliku vec produzena, da nije malo iznad po solje vec obicna. U potpisu, radnik iz ugostiteljstva.