Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, i??? Sta mi mozete, ja sam vas sultan, a sultanija plagirala magistarski, imala prosjek ispod 8, studirala 10 godina i sada vam kroji sudbinu... Ja, i???
RESPIRATORI VRIJEDE 300.000km, mi platili 10 miliona????
Nemojte zaboraviti maskice što je Srebrena malina isto prodala, 2.5 miliona KM a tržišna vrijednost je oko 150 000 KM. Srebrena malina je prodavala jednu masku (koja košta 25 feninga) za 3 KM vladi FBiH.
Izetbegovici ko Italijanska Mafija ,jaci od drzave
moj narode vidite ovo jedan respirator kostao 3 milje.... Gdje je 7 miliona??????
Ma zatvor i dosta više zajebavanja naroda
Bake je bas siguran koliko su sigurni. 15 razlicitih misljenja u par mjeseci. Svako jutro pita zenu kada se propudi, kakvi su danas bogati respiratori?
Malina respirator = Klix novinarstvo
Ja kad čitam ili slušam ove sda OVCE pitam se ima li kraja ljudskoj gluposti. Pa šta je ovo ljudi moji?!!!🙈🙈🙈🙈
Aparati imaju svoju deklaraciju imaju svoju referecu pa prema tomu samo nestručnom i glupom se to treba još pojašnjavati. Prevara države i naroda je vidljiva iz aviona onom ko ju želi vidjeti, a onom to ne želi uzalud podastirete bilo kakve dokaze.
normalno kad su placeni 2500$ po komadu,a vjerovatno je bio i popust na kolicinu
Zasto niste objavili saopstenje doktora Karlovica sa Sveucilisne bolnice u Mostaru, da je smrtnost pacijenata koji dospiju na respirator izmedju 60 i 80 procenata. Koliko se sjecam on je odbio sporne respiratore, i koristi samo one poznatih proizvodjaca. Otkuda onda toliki umrli, 6-8 od 10 pacijenata koji budu prikljuceni na respirator? Hoce li SIPA i Tuzilastvo dole istrazivati smrtnost i uzroke?
Nisu se nadali da ce biti smrtnost ovakva,sad ce biti interesantno.
MRTVI LOPOVI
Respiratori su kupljeni prvenstveno da bi se pokrao novac. Jedan respirator je navodno placen 100 000 maraka a stvarna cijena respiratora je 4000 dolara. U vrijeme velike potraznje za respiratorima cijena tog respiratora nije mogla biti veca od 8000 dolara. Racunica je jasna.
da okrenemo ovako, ja sam doktor anesteziolog i treba da kupim sadnice malina jer trebam da napravim pekmez od malina. Neznam koja sorta je dobra za pekmez pa narucim bilo koju. kada su sadnice dosle ispostavi se da sam narucio sadnice blitve.
Halo Bing kako brat? Opet trguje sa glupostima? Slusaj imam 100 respiratora,cijena ? Sitnica.
Bitno pitanje, imamo li mi u BH nezavisno ili bar ne korumpirano Tuzilastvo i Sudstvo?