Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka jos malo sunca da uzivamo. Lijepo je kad malo i osvjezi, ali suce je puno ljepse i sve je nekako veselije. :-)
Hahahaha ma nek je u srcu sunce i osmjeh na licu i onda nema mjesta depresiji. SheRains pobjedi ovo tmurno vrijeme dobrim raspolozenjem ja sam jucer svima na poslu izvlacila osmjeh, za neke su mi bila potrebna i klijesta ali nije bitno, bitno da su se oraspolozili. ;-)
Hahahaha Ejex treba se svakom godisnjem dobu prilagoditi, i izvuci nejbolje iz njega. Ja recimo volim i te vrucine, pa aku su slipave istusiras se, odes na more, bazen, rijeku.... i ljepota. Svako godisnje doba nek krase njegove odlike i kud ces bolje. Kad je zima neka nam snijega......itd. ;-)
Jebeno dobre vijesti. Moglo bi se malo skoknuti i do mora sad kad su najezde splahnule. To vam ja govorim......
Kupujte domaće mlijeko, sir, vodu i med!
I Ditine proizvode
Rains 💙💜💙
Nije valjda Kol da tako volis kisu, ja i ne bas. Doduse nekada mi prija prosetati kad onako pada ljetna kisica, i to bez kisobrana da osjetis svaku kapljicu na kozi, a poslije toga da se fino ugrijes. ;-) Pozdrav za druga Kolaterala :-)
smil:)),obozavam kišu , ali ne ljetne kise, jer su kratke i agresivne , volim one jesenske kise , znas na sta mislim ;) fine lijepe kapi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kise jesenjee
Najljepše je kad je prohladno, tek za lagane jakne...