Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nista od ovog...ove godine su potpisali, a realizacija ce kasniti nekih cca 10 godina..
lopovska posla, ako i jedan i drugi nisu dobri, nista od ovih topova...
fakat, jebo vjestacki snijeg.. bolje vise leda..
Pozdravljam, ujedno se i slazem sa komentarom vezanim za cijenu skijanja koja ce od slijedece sezone biti znatno veca (nevjerujem da je taj iz Austrije humanitarac a treba vratiti ulozeno). Samo mi nije jasno zasto se ne iskoristi ono sto se vec ima, ledena ploha je maksimalno isplativ projekt, sve prethodne sezone su to pokazale pa ako nam treba ta dvorana za razne moshuse i slicno moze se naci neka alternativa ali je steta da Sarajevo nema led bar 8 mjeseci godisnje.
isto ti ga dodje, sa ili bez vjestackog snijega svake sezone je karta skuplja... cijena ljubavi prema zimskim sportovima:)
ma neka samo nek se gradi
super, mozda me ti novi preskupi uvjeti natjeraju da odem nakon 5 godina na bjelasnicu...klizanje je zakon :)
NADIMAK sto mi krades nadimak
Da li je iko svjestan poslijedica vjestackog snijega? Voda koju Sarajevo koristi za pice dolazi sa Bjelasnice i Igmana. Sada cemo imati vodu obogacenu sa malo dodatnih hemikalija, ali nema veze: u ratu smo postali imuni na sve, zar ne?
ma nece valjda..
sve je to super, samo sto ce dnevna karta biti 50 km
svaka cast ovo je pravi potez za razvijanje sportova na snjegu u bih