Saobraćaj se normalizira
0
Od jutros u Sarajevu rade i tramvaji
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu pricu o normalizaciji trebate prvo provjeriti a ne samo plasirati ono što vam se kaže. Lično sam jutros pješke prošao 4 tramvajske stanice na relaciji Tehnička - D. Malta i niti jedan tramvaj prema Č. Vili nije prošao. Prošla su samo dva prema Baščaršiji i to je sve. To NIJE normalno odvijanje tramvajskog saobraćaja.
NAPIŠEM KOMENTAR A SUTRADAN GA NEMA NEKA RADE TRAMVAJI ,PITAM SE DA LI NAPLAČUJU KARTE U TRAMVAJIMA,I KOLIKO ĆE NAPLATITI KARTU STUDENTIMA KOJI SU ČISTILI PRUGU. U NASLOVU NABROJANI SVI KOJI SU ČISTILI PRUGU SVE DO TURSKIH VOJNIKA,MENE INTERESUJE KOLIKO JE RADNIKA GRASA OD NEDELJE ANGAŽOVANO NA ČIŠĆENJU
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
Ma pustite tramvaje,sto je s psima lutalicama?
Ilidža - Hrasnica - Linija \"gradske\" raje :D ahhahahahahaha
Ko je to izmjerio 89 u Sarajevu, jel to toplomjerom mjerio?
Dok ste trosili svoje vrijeme na ovo komentarisanje mogli ste očistiti prugu od Č.Vile do Ilidže. Nije vazno da li čiste studenti,grasovi radnici ili vojska. Dignite svoje \"lijene guzice\" i budite korisni za ovo društvo!
koja bijeda
Zna li neko zašto sad centro nije uveo svoje buseve, do juče je bila aktuelna priča o nekoj zdravoj konkurenciji, pa eto sad su mogli, a nešto su zakazali, samo me zanima zbog čega? Sad su baš mogli opravdati ukazano povjerenje i podršku građana, ali su je izgleda izigrali i prokockali. Na djelima se pokazuje koliko vrijede. Sve je rečeno, na jeziku su jaki, ali djela su im slaba!!!!!
BRAVO ZA NAŠ GRAS! Šta bismo mi bez Vas ,kako bismo na posao, pošto Vam je ta konkurencija zakazala, pa se samo na Vas možemo osloniti! Još jednom svaka Vam čast, kad u ovim neprilkama i vanrednom stanju ipak radite! Veliko hvala što mislite na nas!
Ljudi samo dobra organizacija smirite strasti i svako malo lopate i soli idemo red i rad.A ne čekat onaj će ima vremena.21 stoljeće bruka sramota za sve!
Dodji ti slobodno u sarajevo, vjeruj mi neces imati problema! Ima dosta turista ovdje iz srbije (vidim po tablicama i ekavici) i nikad niko nije imao problema. cak imam prijatelja iz srbije, nikad ih niko nije krivo pogledao vjeruj mi! Svi su dobro dosli!!!!!!!!! Sto se tice ovih komentara, na to ne obracaj paznju, to nije sarajevo. to su neke vukoje.bi.ne, pa su malo frustrirani nemaju posla, srece, ljubavi i se.xa pa su takvi, ne zamjeri im haha :)
ima li revizora?
GRAS je najbolji pa vi recite sta hocete. Kako god , barem su nam osigurali kakav - takav prevoz , a gdje nam je sada Centrotrans. Ni za zivu glavu ga nema .
Dosadio snijeg ? www.slikomania.org Dođite i bar na tren zaboravite na snijeg ;) Vaša dnevna doza raposloženja
Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada od kuće možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. >>>> Za više informacija na mail: [email protected]
jo dobra ova sa prvog pemdžera, podojio bih joj odmah, zna li iko broja njena, imena njena, prezimena njena, ženio bih je, serem ti se u GRAS!?