Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja u Sarajevu imam preko 1000 km platu a u RS imaju 600,samo mi ovo suhveli ako i nama povecaju bice cuvajte nam ledja mislim na guzonje ako dodje do protesta ponovo a tako i u RS-u Dodik bice frke narod je gladan ..................
E moj urose kod nas se nije ni skidalo, a nasih je 100% a ako ne mislis tako probaj zabranit :D
a kad ce povecanje za nasih 24%?
svi su iznad magarci promasili temu ocigledno procitajte opet temu i naucite se nekom redu stoko a ostavite te komentare za dom iz kojeg ste ih ponijeli pozdrav papci ;)
zato sto ste teski kompleksasi, pocecete pricati o nekom junastvu, a vile vas pronosale ko nikog do sad protiv 10 njemaca, eto zasto (ovo u slucaju da si iz srbije, ako si bosanska posrbica onda nista)
zasto ne date da se komentarise utakmice protiv njemacke?
Republika Srpska DOMINIRA
Republika Srpska je sve veci faktor u Evropi.!!!!!
bravo SRBIJA je ih razbila ove svabe. bravo orlovi
\"REPUBLIKA SRPSKA\" ZABRINJAVAJUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OD KAD POCE SARAJEVO X \"REPUBLIKA SRPSKA\" ? STA OVO ZNACHI?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????