Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jadna djeca i bebe, sad se klanjaju zrtvama ja supaka od ljudi. Mi smo pecinari svi odreda
Samo u Sarajevu je tokom rata od gelera i snajpera je ubijeno 46 novorodjencadi. Zao mi je svake nevine zrtve ali politicari manipulisu i mrtvim i zivim samo radi svoje guzice. MOGLI SU SPASITI MNOGE STRADANJA ALI NISU.
Nikad nece biti razjasnjeno zasto Banjalucki automehanicari nisu pozajmili kiseonik kad vec drugog nije bilo,....
U proljeće 1992. godine, do proboja koridora, banjalučka regija je u okruženju muslimansko-hrvatskih snaga. Uprkos brojnim apelima raznim međunarodnim organizacijama nije data dozvola za prelet aviona sa neophodnim kisikom. JESU GENOCIDAŠI I SVAŠTA, ALI KAO LJUDI TREBALO JE DA BEBE PRIME KISIK, NE ZNAM....
Dno dna. Koristi bebe za svoje politicke gluposti.
Krokodilske suze Milorada Dodika ...
velikosrpska srbocetnicka propaganda u svom najboljem i najpoganijem izdanju.
102 djece ubijeno je u prijedoru na pragovima svojih kuca i pobacano u masovne grobnice zajedno sa nekoliko hiljada ubijenih prijedorcana. gdje je spomenik njima i kada ce se u republici sumskoj uciti o srbocetnickim zlocinima?
sta je sa bebama iz ostalih dijelove BiH???
ma jok ba, to nisu bebe to su extremisti u pelenama.
zadržimo dignitet i samo izrazimo svoj pijetet. suzdržimo se od komentara, koje bi sigurno psihopate sa ovog forumapisale da je situacija obrnuta, kao što i pišu da je bombarodvanje sarajevskog porodilišta bilo legitimno jer su se naši vojnici skrivali unutra i sl.