{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Od danas PayPal račun i na web stranici Vlade FBiH

23.5.2014. u 13:03
164
39
Od danas PayPal račun i na web stranici Vlade FBiH
164
Od danas PayPal  račun i na web stranici Vlade FBiH
Vlada Federacije BiH je uz pomoć Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine otvorila PayPal račun u cilju što lakšeg prikupljanja donacija za pomoć poplavljenim područjima u Federaciji Bosne i Hercegovine.
Link za PayPal račun nalazi se na homepageu web stranice Vlade FBiH www.fbihvlada.gov.ba pod oznakom “PayPal Pomoć/Poplave FBiH”.

Od 17. maja na stranici Vlade FBiH nalazi se link sa oznakom “Donatorski računi za pomoć stradalim” sa informacijama o donatorskim računima koje je Vlada otvorila, a zbog velikog interesovanja građana da pomognu stradalim u poplavama.

Na web stranici Federalne vlade se mogu naći i linkovi “Važniji brojevi telefona” i “Važne odluke i preporuke”. U linku "Važne odluke i preporuke" možete pogledati Odluku od 19. maja 2014. godine i dopunu Odluke Vlade FBiH od 20. maja 2014. godine o propisivanju mjera neposredne kontrole cijena, sa listom proizvoda na koje se Odluka odnosi.

Unutar ovog linka nalaze se i druge odluke, preporuke i obavijesti drugih federalnih i tijela BiH koje se odnose na saniranje šteta od poplava.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: