{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Od danas PayPal račun i na web stranici Vlade FBiH

23.5.2014. u 13:03
164
39
Od danas PayPal račun i na web stranici Vlade FBiH
164
Od danas PayPal  račun i na web stranici Vlade FBiH
Vlada Federacije BiH je uz pomoć Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine otvorila PayPal račun u cilju što lakšeg prikupljanja donacija za pomoć poplavljenim područjima u Federaciji Bosne i Hercegovine.
Link za PayPal račun nalazi se na homepageu web stranice Vlade FBiH www.fbihvlada.gov.ba pod oznakom “PayPal Pomoć/Poplave FBiH”.

Od 17. maja na stranici Vlade FBiH nalazi se link sa oznakom “Donatorski računi za pomoć stradalim” sa informacijama o donatorskim računima koje je Vlada otvorila, a zbog velikog interesovanja građana da pomognu stradalim u poplavama.

Na web stranici Federalne vlade se mogu naći i linkovi “Važniji brojevi telefona” i “Važne odluke i preporuke”. U linku "Važne odluke i preporuke" možete pogledati Odluku od 19. maja 2014. godine i dopunu Odluke Vlade FBiH od 20. maja 2014. godine o propisivanju mjera neposredne kontrole cijena, sa listom proizvoda na koje se Odluka odnosi.

Unutar ovog linka nalaze se i druge odluke, preporuke i obavijesti drugih federalnih i tijela BiH koje se odnose na saniranje šteta od poplava.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: