Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da se registrujem na klix forum? Pita me koliko je 18-6+4 slovima. Pišem šesnaest, šesnest, Šesnaest, shesnaest, sesnaest, ništa ne prihvaća, Sunce mu.
Probaj “osam” :)
@BosnjakPlavonebesnik Napisi osam mozda koriste druge matematicke varijante
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
definitivno su u BiH intelektualci izgubili sve bitke naspram seljaka
Pa sta ako su otvorili, nemozes nigdije maknuti. Aerodromi kazete. Letovi se otkazuju kao na traci. Nidje veze sve.
Da li to znaci da i turisti mogu doci u BiH, npr. iz Njemacke ?
Stvarno je apsurdno da građani Slovenije ili Austrije ne mogu doći. OK, prirodno je da se prvo otvorimo prema komšijama, ali treba razmišljati i o širim interesima. S obzirom da epidemiološko stanje u pojedinoj državi očito nije kriterij, ne znam zašto se lista zemalja ne proširi odmah.
Zatvoriti sve ljude u kuce uvaliti veliku laz o pandemiji. Samo da se smanje putovanja vozilima, avionima i da sto manje ljudi vidi i skonta sta mi to radimo i koji nam je cilj. A narod ko narod vjeruje u bolje sutra hahah naivni do neba...
Lajk ko neće na more ove godine
Neka dolaze svi: imamo mi dovoljno respiratora.
Odluka odlična iako je bilo bez -potrebno copy paste zatvaranje aerodroma ikako.
zasto ne mogu npr. drzavljani slovenije ili austrije,nasi veliki prijatelji,za razliku od ove dvije agresorske drzave,hrvatska i srbija,gdje je inficiranost svedena skoro na nulu da predju granicu .. koja nesposobnost i drskost..volio bih da vam eu uvede vize..
@jasamjatisiti ala si nepismena,, pa od Hrvata zivite i njihovo dolaska u kupovinu, to vam je 70%bdp,nema na cemu,, a kome za gdje vize?
A dijasporu ko hebe
Korona uzela neplaćeno do jeseni!
Aaaaa je*em vam sve. Šošoni glupi. Mjere glupaka. Ovo neće moći proći. Gušim se od ovih glupih mjera. Dijeljenje ljudi. Ko ostali nisu stranci pa mogu ući kako žele. Pa ne mozee više. Vidjet cemo. Ja sam UVIJEK protiv protiv. Ne dam na sebe ni na svoje pravo. Glavonje seljačke
Otvorena da se ulazi u BiH. Hajde sa BiH pasosom udji u Hr. Hoces malo sutra.
Granice normalno, maske neobavezne - fin je osjećaj povratka na staro ;)
Pozdravljam
HALO KLIX-e! JUČE SE DESILA NAJVEĆA SRAMOTA U POSLIJERATNOJ BH ISTORIJI, A VI NI JEDNOG TEKSTA NEMATE O SRAMOTNOM PUŠTANJU LOPOVČINA NA SLOBODU!