Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........samo više reda ............
Iz fazona boli vas briga što ste napisali u naslovu "bih" umjesto "BiH"... pa onda samo izgleda kao da je naslov pisao neko oboljeo od Turet sindroma.
Čovjek bi rekao ti normala, šega neka, malo zagorio, mnogo pornjave, a ne ovamo propagiraš priču kako s ponosom neigraš genocid u Srebrenici.
TERORIZAM i bijele muslimane
Da li je pitanje sta Bosna i Hercegovina moze donijeti Evropskoj uniji, ili sta Bosni i Hercegovini moze donijeti Evropska unija?
da cajnice postane glavni grad........
eU NAM JE DONIJELA BAKIRA A DOK NIJE BILO EU NAMA JE BILO LIJEPO....
Granice, pa da pobjegnem odavde.
Nije kasno i danas ,spakuj kofer i morgen's -dzada- u svijet, a i ostali u strelce i u €uropu..!
Zao mi ostavit tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moze doneti jedan potpuno novi modni trend..bradice i kratke pantalonke
a moze se i povecat izvoz srpskih bubrega u eurozonu,sta mislis?
mislim da imas sifilis kao i svi ostali siptari pa udarilo u mozak p.s. ima da cistimo savu i drinu jos 20 godina od vas
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Vrsne, obrazovane i postene politicare i diplomate.
...probleme.
dok je takvih kao ti, da
...pa jes, ovi "nesvrstani" su vazda najsumnjiviji :) ...nešto se urče, umjesto da ko sav pristojan svijet lijepo bluju mržnju na "anamo one"...džemo latić je to davno "naučno" dokazo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)