Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je u rangu uvodjenja struje u selima pred izbore.
Pa brate što se ne vratiš na selo ako si dobio struju?
Vozi se Bosnjo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa valjda prvo radnicima treba ionako placaju najskuplji kupon
@krofna nije uredu da bude obrnuto.
@krofna5 Eee al penzioner će glasati... A radnik možda neće ni izaći na izbore
Treba prvo radnicima i djeci penzioneri ma kupon negndje oko 16 KM
ja vidim velike pomake u KS, ne znam za ostale
Neće Konakovica spasiti da pokloni po jedan tramvaj svakom penzioneru. Ova hijena je zavrsila svoj politički život!
Konačno!Bravo Šestorka!!!
jos da spuste cijene karata pa da ljudima isplatnije ici sa gradskim saobracajem nego autima, zivili bi ko u Svicarskoj
Napokon nesto pametno!!! Svaka cast.
Jedinstveni kupon... U jedinstvu je snaga? Čiji je igrač ovaj Šteta
digitalne karte i stajalista ograditi ogradom od 1m i na svaki po revizor da se ne preskace i za pocetak problem jeftin a rijesen. tako rijesiti i ovu glupost jednog smijera, vec 1h , 2h 3h karte 1d 2d 3d
Ovo je nešto što bi trebalo biti sasvim normalno za svaki grad, ali pošto to što bi bilo normalno do sada nije bilo, ovo zaslužuje da se objavi kao vijest. Zato, svaka čast novoj Vladi Kantona Sarajevo jer počinje vraćati ovaj grad u normalu, malim koracima, ali naprijed.
Najbolje da uvedete jedinstvenu kartu za sve usluge prevoza autobusom i tramvajem u Sa, nešto po uzoru na Istanbulkartu. I povećate kvalitet usluge naravno. Tad bi se procenat onih koji se "švercaju" smanjio na minimum. Možda bi tek tad pokrili sve troškove koje imate zbog prekomjernog zapošljavanja.
Jedina posljeratna vlada gdje imam osjecaj da smo zajedno u problemu, sa SDA vladama sam imao vazda neku odbojnost kao da gledaju samo kako ce me pokrasti, otezati i zivot zakomplikovati!
@kimog ma ne znam koliko je jako , samo je bitno da ne kradu , da za 70 000KM osvjetle Bjelasnicu a Hubijar za 250 000KM kupi kiosk, da uvedu da se bolesnoj djeci placa ljecenje a ne da se ko kojekakve pjevajke ljepe po banderama za pomoc ....
Ma smao kopirati sistem iz nekog grada gdje to fercera. Smijesno ne izmisljamo toplu vodu
Samo jos te kupone da prebacite na digitalu , ovako mi nije jasno ni ko stampa ni u kojem broju, pricam iz razloga gdje god krenes cujes da se po cesti prodaje.
De vi prvo revizore malo naucite osnovama bontona, da znaju reci dobar dan itd, umjesto “pasa imas li kartu”, “haj kod vozaca kupuj ne zanima me” itd... lahko cemo onda za karte
Zapamtite da je ogromna razlika izmedju privatnog i kantonalnog prevoza.