Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema penzija, nemaju ih cime hranit penzioneri
Nakupile vrane prve ove hemije iz Sirije:D
Ptice umiru gripajuci:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrane u Sarajevu su užas živi, toliko ih ima, toliko su glasne, sve smeće povadiše iz kontenjera koji su svakako otvoreni, hodaju ko domaće životinje, užas užasa, a ljudi im još bacaju hranu! Totalna Zona Sumraka ilitiga Mordor, posebno rano u jutro! Nema ni jedan europski grad u kojem je ovoliko vrana i golubova! Umjesto što se brinete za "jadne" vrane, pobinite se kako da im smanjite broj, jer je sve poganije i poganije i zaraza vam prijeti djeci! FUUUJ!
da ih ti nisi pokokala?
Ne moramo im mi smanjivati broj,pocele su same na tom raditi. :)
provjerite pa nam recite kako je sve uredu :-_)
100% su se pokvarile :3
kinezi gađaju praćkama,dobre su za bureka
što,šta je,nisi li ti nikad jeo vranino meso,ti neznaš šta je dobro
lJUDI, DA NIJE PTIČIJA GRIPA! H1-N1
sto bi rekli muslimani pardon -dosao kijametski dan za bosnu
U BIH ni vrane nisu sigurne.
Smak svita...
Ma ovo je jedna te ista vrana, samo snimljena na više lokacija........ ; )))))))))))))))))
Nije mi ih nimalo žao. One ubijaju golubove, koliko golubova leži po parkovima bez glave. Lično sam gledala vranu kad je napala goluba, počela mu otkidati perje. Otjerala sam je. Nekoliko mojih prijatelja je vrana napadala.
Ovo ne sluti na dobro
ona na predzadnjoj slici kao da je na moru pa se sunča u plićaku hahaha :D , ps: R.I.P Iako ih ne volim vidjet uopšte da mi letaju iznad glave , prave šejtanske životinje xD
kako moze bozja kreacija bit sejtanska... haj sad 10x kulhuvalahu da ti bog oprosti
bukvalno govorim , naravno da je Bog sve stvorio , isto tako je stvorio i pse pa se pominje u islamu da su psi iz džehennema stvoreni i da se zabranjuju u kućama da se drže već da samo služe za "čuvanje" kuće i vlasnika :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko ih potrova...ljubim ga u oba obraza. navrati i do nas.....zeljno te cekamoooooooooo
Skoro je u Goraždu bio slucan slucaj,ali ne ovako masovan.Pored uginule vrane uvijek su bile minimalno dvije zive i ko god bi prosao pored uginule napadale bi ga s ledja,desaval se tako po Sarajevu ?
adisabeba Pošto sam primjetio da me osoba sa ovim gore navedenim nickom iz nekog razloga ne gotivi.. Redovno čita svaki moj komentar, tako da nema sumnje da će pročitati i ovaj.. Samo bih poručio.. Svjesni smo da si šošon, vjerovatno pristalica SDA.. Ako nisi šošon, seljačina si sigurno koja je se dočepala Sarajeva, pa misli da je svu pamet svijeta pokupila.. Nabijem i tebe i zelenaše i svo to tvoje pametovanje..
Bježte sa Otoke, bre...