Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbiju ti bubrege u logoru, od zdravog čovjeka invalida naprave, i onda ti još pošalju zahtjev za naplatu 10.000 maraka. Genocidaši, dabogda u najgorim mukama umirali.
ja sam ker ofucani, đukela ustvari av av av av av av av
Opa bato!Traili pa dobili!
A ko je tome doprinjeo da predmeti " zastare " ? Ovi predmeti nikada u istoriji nisu mogli zastariti jer se radi o Zlocinu, Ratniom Kriminalu, Zvjerskim ubistvima pojedinaca , Mucenja, pojedinacna i kolektivna/ masovna, GENOCID , Silovanja . Dakle, ovdje se ne radi o kradji secera i kahve ili otimanju kifle iz ruke, pa da se "" zastare predmeti "". Ako su se Ratni Zlocinci i 40 godina poslije drugog svjetskog rata trazili i hapsili, odakle onda "" zastara predmeta "" . Zasto je Artukovic uhapsen 1988 godina a drugi svjetski zavrsen 1945 ? Zasto ovaj slucaj nije zastario ?? Genocidna vlada iz Genociteta ima jasan zadak da rastjera sve koji se zale ili ih ponovo dokrajci.
Agresori ponovo u agresiji. Oni ne znaju drugačije.
dajte svoj glas za zlatne kasike.... drugovi...
Sudovi po rudonjinoj mjeri! Što je genocidom stvoreno mora nestati!
genocidaska posla
dočekujte vi vučića ko da je Obama imat će bošnjo reprizu jer je sam traži
Gospodine Meth, pre svega, svakog drzavnika treba ozbiljno docekati i osigurati bezbednost, posebno kad se uzme da je Srbija trenutno najveci strani investitor u FBiH. Takodje, nece biti nikakve "reprize", vec samo zavrsetka procesa podele koji ste vi uostalom zapoceli.
E sad se ti lepo bratu Djuri izvini što te je tukao
A mene ako se sete na dan bezbednosti -sete :)
https://www.youtube.com/watch?v=8v9EfDzsFEA
Dok vam je ovaj lopov predsjednik udruženja, tako će vam i biti. Čovjek koji je kao KOS-ovac bio fol uhapšen i to petnaestak dana, sad Predsjednik udruženja.
Ma s đikanima od sad samo preko nišana samo,dobar đikan je samo mrtav đikan.Đžaba vam posjete i uvlacena o suzivotu ispucali ste sve kredite i jos nastavljate.Nadam se da ce sud za ljudska prava donijeti razumnu presudu u korist zrtve cuj ubiju te naprave od tebe invalida i sve troskove zlocinca ti platis ahhahaha genocidna i krvlju natopljena RS.
platit nego sta..platit ono sto ste besplatno boravili u logorima sa 5 zvjezdica,besplatno parce ljeba na 3 dana,dostava,mokraca sa pjenom,besplatno modrice i kupke u vlastitoj krvi..platiti nego sta
ljudi moji znate li za sarkazam i satiru..
opet po izmucenoj sirotinji!
Mene neka ilegalna tvorevina drzala u loguru ne bi sjedio i plakao ooo kako bi joj se napio krvi..!!
Ma nepotrebno je govoriti o tome.Svaki normalan covjek zna sta se radi kad je u pitanju svobstveni zivot.Stvarno zalim ove ljude ali toliko sam iznenadjen da niko ama bas niko nije zaplatio glavom u RS-u.
Nema Amin problema sa Sirijom nego sa ovom tvorevinom tzv smrdska sumska...
http://www.slobodnaevropa.org/content/u-dejtonu-prije-20-godina-napredak-i-rivalstvo-u-bosanskoj-delegaciji/27340305.html
A uplatnice za isplatu kazne, jel treba pisat na Bakirovo ili Miletovo ime ?