Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzomba 24.02.2010. u 11:25 nasi ministri su imali koristi od tih zakona,pogledajte spirica audi Q7 za 219000 km..odkudaaaaaaaaaa Ukro posteno od drzave.
@HB zapali i ne seri
nasi ministri su imali koristi od tih zakona,pogledajte spirica audi Q7 za 219000 km..odkudaaaaaaaaaa
@kompas 8. Tuzba BiH protiv Srbije..jeli to alijina muslimanska tuzba ili tuzba drzave Bosne i Hercegovine, odnosno svih njenih gradjana. TO JE ALIJINA MUSLIMANSKA TUZBA. ZATO HRVATI I NEMAJU SVOJ KANAL I MEDIJE, KAKO BI MUSLIMANI GOVORILI ZA NJIH STO MISLE !!!
sa-x i vi ste korumpirovani dok brisete normalne i potpno prihvatljive komentare a one koje mi citamo pokazujete mada su gori hiljadu puta
treba lobirati protiv genocidne tvorevine na zapadu tj, stalno ponavljat sta su genocidasi radili cetiri godije, i na cemu je nastala i zasto genocidna tvorevina..........sta radi ona i dalje bih-i, diktatura i pljacka, to svakodnevno treba memorisat i promovirat, clankovima u novimama, knjigama, dokumentarima, na bosnohercegovcima je da vrate drzavu sto je nekad bila a ne krvavog kolonizatora i okupatora genocidne srbe pustit da i dalje sire svije krvave ruke po zemlji nasih bosanskohercegovackih pradjedova!!!! lobirat aktivno protiv genocidne tvorevine.......
Neka od pitanja mogu biti sljedeca: 1. Zakonitost djelovanja Visokog predstavnika 2. Karakter rata u BiH 3. Legalitet referenduma iz 1992. godine 4. Karakter Republike BiH tokom rata 5. Karakter RS-a tokom rata 6. Karakter HR HB tokom rata 7. Pravni status Bosne i Hercegovine od 1995. godine...da li je federacija, konfederacija itd. 8. Tuzba BiH protiv Srbije..jeli to alijina muslimanska tuzba ili tuzba drzave Bosne i Hercegovine, odnosno svih njenih gradjana. 9. Genocid u Srebrenici...da li su ga izvrsili samo pojedinci ili tadasnji sistem RS-a kroz svoje organe-policiju i vojsku
Narod bira vodstvo na izborima. Do sad je narod dobio ono sto je zasluzio. Siromastvo i korupciju. Do naroda je.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8530236.stm \"...Croats possibly attempting to follow suit in the Federation, where they are locked in a loveless embrace with the Bosniaks.\"
imam ja , dajte mi jos par godina i kupit cu cijelu bosnu i hercegovinu, bice to lijepo, svuda krst, cirilica i cetiri c a bosnjaci u kanalizaciju dje im je mjesto...i tako su u govnima vec dvadeset godina..
Mene zanima ko je ova crnka na lici ? Ima li ko broj ?
kako? nemoguce bas me cudi