Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad snijeg napada fino skijama se spustiti
Sve je to lijepo, ali kako ce sad fanfulje i oni njihovi urbani seljaci kad dodju na vrh uradit sliku neke vecere ? Hitno napravit barem kafic na vrhu, pa da stvar bude komplentna.
@JahacMagle2019 pa trenutno se gradi restoran!!!
jesul' možda pojeftinile karte... Sramota 10 minuta 20 maraka.... Diskriminacija,otkud vam pravo da vi utvrđujete ko je stranac a ko nije... vožnja je vožnja, isto traje isto treba i da košta za sve....(plus što je preskupa).
@propast2020 Kakve gluposti pisete pa nije moguce, prvo se raspitajte pa onda mlatite slamu.Karta je 6 km povratna, ali bitno je popljuvati a?
Najeftinija je karta u Europi i na svijetu kod nas Otidji i plati 40 km u dubrovniku za 10 min Samo ti napadaj javno dobro fgrovac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je samo dušmanima Bosne i istočnim i zapadnim što se Sarajevo obnovilo i brže se u zadnjih nekoliko godina razvija i od Beograda i od Zagreba, crk'o svak' ko u Bosnu bocka!
Definitvno potreban neki restoran gore
@ZutiGolub i ja sam čula da taj projekat restoran Viidkovac, al sve stalo radi politike, 6estorka radi nečeg stopra.