Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi bolnice i ... Da parafraziram onu partizansku, to je nama naša borba dala, da nas vide k'o hrpu budala ...
Kolko, ono...Ma ima na Zemlji pola milijarde ljudi! Da ih testiramo? Kazu to est ponajvazno! Jes, za covjekoljupce iz WHOooo. Oni izuste, mediji rasire, javnost se prepane, javnost kmeci drzavnicima, drzavnici lupaju mjere...ove sezone neima gripe!
Ovo ce biti najcrnji dan...
DIrektorica zavoda za javno zdravstvo USK izjavila da 80% BiH stanovnistva ce doci u kontakt sa virusom bez obzira na sve, a znajuci kako ovaj virus vrlo lako prelazi na covjeka i kako moze dugo biti u okolisu, mozete sami donijeti svoje zakljucke.
zgrade su takve jer se krpe jos od rata...sluzbeno Sarajevo je zaboravilo ovaj dio BiH ali i pores toga,mislim da je dovoljno novca za ovih 26 godina doslo da se naprivi potpuno nova bolnica da svim centarima, ali pare su nestajale....kome,cemu?? neka nadlezni to jednog dana istraze,
Žalosno je da je bolnica u ovakvom stanju.
Majkevam jeste li imali kakvu ljepsu sliku da stavite?