Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stace pajkani sami u kafani
Nedaj him Mektiću da uniđu
Spriječili 407, a pustili 10000. Efektivni, nema šta
"Uz navedeno, pripadnici Jedinice granične policije Izačić 31. juna 2018. u graničnom pojasu otkrili su dvije grupe osoba s potvrdama o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil (19 državljana Pakistana i 12 Iraka) koje su odvezene u prihvatni centar u Bihaću." Kod mene je danas 01.06. 2018.
DVA IZBJEGLIČKA CENTRA VEĆ BILA SPREMNA ZA NJIHOV PRIHVAT ! Vakif od naših para BAKIR IZETBEGOVIČ, ljekarsku sluzbu od naših para nezaustavljiva Sebija Izetbegović !
Iz Libije, Pakistana, Afganistana, Iraka i Irana Nijedna od tih zemalja NIJE U RATU, a sve su u prijateljskim odnsoima sa Srbijom odkale DOLAZE !
@kub I da jeste, kako mozes biti izbjeglica nakon sto prodjes 3-4 drzave u kojima ne samo da je mir vec i jaci standard od naseg