Komentari (482)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagano ulazimo u Evropsku Uniju :D
Najvise se iseljavaju Bosnje i onda dijasporci i balavurdija ovde svakodnevno kmece kako su najbrojniji hahahaha.
U Krajini od deset srednjoskolskih diolomanata maksimalno dvojica ostaju u Krajini, pametniji odose u EU, a poneki zalutaju u neki veci grad unutar BiH al se i oni kasnije fataju noge, Austrija il Njemacka uglavnom.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Zao mi je sto su mi drugovi i drugarice otisli od kuca i svojih porodica ali mi je i drago sto su otisli od ovih robovlasnika poput Binga Sirbegovica i ostalis gdje dobijes 300KM platu i dvjesto u bonovima
godisnji misaona imenica, eto ispunio Bakir obecanje protjerao je omladinu iz BiH i tako ih zaposlio po svijetu....haram mu svaka marka bila u BiH
Druze , moj najveci strah je da necu imat s kim izac i popit kafe za par godina..sva mi je raja skoro otisla .. pa cu ocito i ja morat ..zalosno ali istinito
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Na kraju ce ovo ostati prazna zemlja u kojima ce oni koji sad dobro zive i dalje uzivati u blagodatima svog NERADA i DOBRE STELE( rodbinske ili ljubavne)
Pa Bakir je 2014 godine obecao 100.000 radnih mjesta, samo nije naglasio da mogu biti i u inostranstvu. Prva istina koju je objavio on i SDA evo i dokaza preko 100.000 je ljudi zaposleno al u EU
Sve ovo nam je SDA dala...samo vi aminajte i vicite ja sam Bbosnjo i uhljebljujte svoje porodice..ne gradite sistem...vec dajte pare svojim poznanicima iz dzamija...nikad drzave od Bosne jer su kasabasi na vlasti vodjeni sitnim idejama i interesima...!
Malo.
150 001 otislo,i ja idem ubrzo.
150 tisuća hiljada ljudi...
Ma samo da ne gledas svaki dan Covica Bakira Sebiju i Dodika na televizij vec si uspio u zivotu i bolje ti je nego u BiH a sve ostalo je plus..
Svim jaranicama i jaranima sa klixa zelim da pobjegnu iz ove septicke jame..
Evropski Zimbabve
Kad se opametimo kasno ce biti...
“Ranije je to bilo odlazak mozgova, a sad, ostat ce oni koji nemaju mozga”! Dakle bez premca izjava/misao godine!
i ja u srijedu je napustam.
Nova pjesma za duduke sad kad mu podrška odlazi u EU: Svice zora, al' nikako dan svi odoše, a ja osta sam Bog mi dao, a sve mi je džaba, šumska prazna a kamata nije mala.
Pa to je odlicna vijest, znaci odma bice vise poslova za zavrsenike medicinske i omladinu.
Super i tim se dicite? Sve pohvale
mozda BiH nece u EU, ali na kraju svi Bosanci biti dio EU :D