Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha bosnia 13 na listi ne zaposlenosti, dobro sad bi narod nas rekao pa sta 13 nije strasno a kad pogledamo ove zemlje ispred nas vidjet cemo da smo 2 u evropi hahahah! strasno i zalosno pa isplatnije mi otic u albaniju radit makar znam da cu nesto zaradit!
NARODE JEL\' VAM DOBRO ????
gospodo političari, može to i bolje!
fascinira me kako se i ova koliko toliko pozitivna vijest pokušava pokazati u negativnom svijetlu.
zlatna sredina
PARDON! ucinilo mi se obrnuto. mada ima korupcije i u tim \"finim\" drzavama! oni kradu ali pametno i diskretno nije kao u nas.
Kako si glup.. Novi Zeland,Finska i Danska zele reci da imaju najmanji stupanj korupcije...ne najveci kako ti kazes..Najveci stepen korupcije imaju Somalija i S.Koreja
jesu na prvom zato sto je kod njih najbolje,rangirano je od najmanje korumpiranih do najvise,zbog su ti je NZ,Finska i Danska u vrhu,a Somalija i S.Koreja na posljednjem mjestu...
sreca narod nema para inace bi bili prvi na listi...
Sami smo krivi za to. Prije ce Bosnjo uvaliti cenera ili cvaju policajcu za \"pića\" nego platiti prekrsaj koji je napravio. I to nije samo oko policije. Da je sve oko policije dobro bi bilo.
http://www.indexmundi.com/g/r.aspx?v=74 na ovom linki se moze vidjeti koliki smo jad i bjeda od drzave ... pa se vi prepucavajte na nacionalnim osnovama i fatajte se na svaku zabacenu udicu kvazipoliticara kojima je jedini cilj da zbune narod da ga otrju nacionalizmom da narod ne bi razmisljao o kljucnim zivotnim pitanjima, standardu, zaposlenosti, troskovima administracije, privatizaciji itd itditd
joj pa nigdje ne mozemo biti prvi.
E za ovo je narod kriv
c.e.t.n.i.c.i- su pokvarili ovu Lijepu Bosnu od 1992-do danas svako moze da se uvjeri u tu konsataciju.
Dok je korupcije lakse je ziviti !! Zamisli prodjes kroz crveno i moras platiti kaznu 100 km zar nije bolje dat\' d.r.o.t.u 10 km ??!!! Zivjela nasa korumpirana policija !!!