Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja za odlazak sa najdrazima i samo da nas vrijeme posluzi
Ljeto, duži dani i turisti dolaze a oni rade k'o da su na šalteru u općini halooooo, radno vrijeme da bude do 22 minimalno.
izjutra je svakako magla. mozda ce na ovaj nacin biti zicara rentabilnija. U 95% slucajeva je koriste turisti. Lokalni idu autom ili biciklima na izlet.
hahah, ma najbolje je ne palite nikako, drzavna siso i bogu si teska
Mjenjam 10-godišnju ulaznicu za Grbavicu za godišnju za žičaru. Probao sam je i prodat, al neće niko.
Zasto 1. marta radi pola Sarajeva a inspekcija ne poduzima nista u vezi toga. Svaki centar radi a drzavni praznik, ko je odgovoran za to?
@Glavonje hajd se prvo malo informisi prije kritike. Neradni dan je obavezan za drzavne sluzbenike dok to ne vazi za privatnike. Ukoliko radnik radi za neradni dan onda bi trebao dobije vecu naknadu i to je to.
@bbb "trebalo bi"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta što ne radi kad padne mrak. Bilo bi prelijepo gledati Sarajevo u punom sjaju.
@AlijaOtacNacije mogu misliti kakav bi bio prizor ......prelijep......inace kci mi zivi malo u brdu u sarajevu pa kada izadjes na terasu po noci citavo sarajevo kao na dlanu...prelijepo
@AlijaOtacNacije ne mogu oni to skontat , nisu im mozgovi tome dorasli hahahaha.